Baharun2 Kızlar hepinizden Allah razı olsun sağolun çok sordunuz beni ☺️ Konuya geçeyim,Suni verilmeye başladı bi kaç saat dayandım ama en ufak bi açılmam olmadı malesef.Ve dayanacak gibi de değildim 🤧 doktorum normal doğum için direndi ,yaparsın dedi ama bebeğimin kalp atışı çok zayıfladı yarım saat içinde.Doktorum da çok panik oldu hemen sezaryen dedi apar topar ameliyathaneye götürdüler.İğne yaptılar ama uyuşmamı bekleyemedi çünkü durum kötü dedi.O an ki acıyı tarif bile edemem çünkü uyuşmamı beklemediler 😓 acıdan bayılmışım zaten (korkmayın sakın benim durum acildi ondan ) çıktıgımda odamdaydım üstümü bile giydirmişler ☺️ Başımda bi sürü kişi uyandırmaya çalışıyodu ama ben ağlıyomuşum 😂 herkes bi panik olmuş ☺️ Az önce yürüttüler zor oldu ama başardım.Şimdi ağrım var baya ama olsun yavrum kurtuldu ☺️ Allahtan size duam,inşallah kolay şekilde bi avazda kurtulursunuz. 🙏 Allah bekleyiş içinde olanlara beklediğini versin,bebek isteyen arkadaşlara da ikiz ikiz versin ☺️❤️
Esomami Baharun2 ayy allh Bgislasin 😊bende dedim bu kiz nie cevap yazmiyy 😊😉 gozun aydin cNim tabi kaynananinda
Aysehatun Baharun2 canım maşallah sağ salim hayırlısıyla geldi dünyaya yavrun huzurla sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏼😇🙏🏼
Msalbyrk Baharun2 ay canm 😊😊😊 hadi gözün aydn olsun kuzucun yaninda snden mutlusu yoktr şuan eminim 😍
zehrafindikci Baharun2 gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sende tez zamanda ağrılarından kurtulursun inşallah ☺
Duce Baharun2 Ayyy canimmm hayirli olsun Allah anali babali saglikli huzurlu buyutmeyi nasip etsin cok sevindim Artik bizde dogurabiliriz herhalde 😍😍😘😘😂
Mavisilegamzeli Hadi gözün aydın, Allah şifa versin biran önce toparlanırsın inşallah 🤲🏻 Bebeğini alabildin mi koynuna nasıl bir histir kim bilir ♥️😍