Rayaaa Merhaba arkadaşlar canım aşırı derece de çağla istiyor bu mevsimde bulmak imkansız yemesem çocuğa bir etkisi olur mu
Muhammedamine Rayaaa 10 haftalık fln hamilesin heralde bebek henüz senin yiyip içtiğinden beslenmiyor öncelikle bunu bil ☺️ Hem diyelimki senden besleniyor sence çağlayı bebekmi istyor ? ki onu etkilesin ?
Gulsumkeremsuat desagr bebeğe etmez ama sana eder yani aklında kalır annem bana hamileyken Mısır istemiş babam mısırcıyla pahalı diye tartışmış almamış 30 sene olmuş annem hala söyler bir mısırcı görsün iç geçirir söyler
Hafizeipek Aşermek ya psikolojik bir durum ya da vücudun eksik olan vitamini istemesi durumudur mesela hasta olduğunuzda portakal istemeniz C vitamini ihtiyacıniz olduğundandir. Yememeniz bebeğinize zarar vermez
Gulsumkeremsuat Bende ilk hamileliğimde eşim az ugraşsın arasın diye yeşil erik birde çağla istemiştim baktım gitmiyor kızıyordum tam ki baktım kargo aşeriyorum.net geldi😂
desagr Gulsumkeremsuat Yani fiziksel olarak yine bi etkisi olmaz ama anneniz psikolojik olarak sorun etmiş, içinde kalmış kadının. Olabilir 🤷🏽♀️