ardaada Muhammedarasannesi merhaba Ben de böyle öğrendim. 3 gecikmede test yaptım ve silik çıkmıştı. Kan yaptığımda 24 çıktı betada artış olunca Sonrasında geç döllenme olduğu anlaşıldı. Sağlıkla gelsin inşallah🌸
Aysnr11 Muhammedarasannesi Benimki bundan daha silikti fotoğrafta bile görünmüyordu kan verdim 17 çıkmıştı 😊
ardaada Muhammedarasannesi o zaman normal gecikmede çizgi belirginleşir iyice gecikmede kan testi yaptır canım
Gamzelit Muhammedarasannesi merhaba canım benimkide aynı ve benimde 6 gün var profilimde resmi var, önceki gebeliğimde erken testte zorla görebilecek çizgi varken çıkmıştı düşün inşallah hayırla sağlıkla gelir🌼
Muhammedarasannesi Ebelik cidden mi perşembe günü asılama için randevum var inşallah gerek kalmaz yarabbim
Ebelik Muhammedarasannesi insaAllah kalmaz ama benim adetim 1 gün gecikti ben adete yakın hamile kalmışım ondan böyle çıktı diye düşündüm hesaplamalar öyleydi çünkü yinede hakkında hayırlısı değilse eğer üzülme Rabbım büyük
Oznur_ece65 ummuhan3 ya bende geçen hafta yumurta çatlatma iğnesi kullandım bugün 7 günüm kasıklarımda ağrı var sizce normal mi Bi belirti mi yardımcı olur musunuz
Sevil46 Bende adet 2 gün gecikince acilde beta 11 çıktı 4 gün evde böyle silik çıktı 5 gün yine aynı çıktı yine tahlil verdim beta 81.44 şuanda e nabizdan baktım şimdi varımdır acaba hiçte istemiyorum aslında yarın sonuçlara baktirmaya gidicem aile hekimine