anneligedair park yatak kullanış açısından çok daha iyi ama renkleri çok koyu geldi gözüme. diğeri ise görüntü olarak çok iyi duruyor. yatak odamdaki mobilyalarla da uyumlu. hüfff bilemiyorum 🤦🏻♀️
2022bebeki anneligedair Bence kullanışlı olmasi hepsinden daha önemli. Evet benim de yataj başıma uymuyordu rengi o yüzden Yoyko toprak tonlarinda olan park yatak aldik
nilsmomy anneligedair Ben ahşap anne yanı kullanıyorum çok memnunum.kademesi de var 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. Hem sallanma özelliği var hem kapatıp sabit kullanabiliyor
beyzzsenturkk anneligedair hem park yatak hemde evde odadan odaya dolastırabilecegim kücük hafif bi bez besik aldım ben gündüz bez besikte takılır gece yatagında yatar diye düşünüyorum
Esrass21 Bende park besik aldim cunku cocugum buyudugunde ona bir oda yapmak istiyorum suan kucuk ve anlamayacagi icin oda yapmak istemedim bence sizde oyle yapabilursiniz ve park besikler uzun omurlu oluyor
Seyma55 anneligedair tecrübeli olarak cvp vereyim cnm bnde kullanışa değilde görüntüye aldanıp mobilya beşik aldm pişman oldum .Kesinlikle park beşik cnm çok kullanışlı haraketlense düşme etme derdi yok alt kademeye getiriyorsun 2 yaşına kdr yatıyor 😌 Ben mobilyayı sattm şimdi ikinciye hamileyim park beşik aldım