Eda_46 Haftamdayim saçlarım dökülmeye başladı sizlerde durum ne nasıl geçti geçiyor mu yoksa doğumdan sonra anca mi toparlanır 😶🌫️🌸🌸???
Mysmrt Eda_46 benim aksine gebelikten önce çok dökülüyordu hamile kaldıktan sonra birden durdu kestiriyorum kestiriyorum hemen uzuyor
Eceecim Eda_46 normalde aşşşırı dökülen saçlarım şuan asla dökülmüyor ☺️☺️ Doğumdan sonra dökülüyormuş genelde çevremde hep öyle duydum. Sizin durumunuz neyle alakalı bilemedim. Herhangi bir vitamin eksikliği vs saptandı mı acaba?
2022bebeki Eda_46 Kan tahlililerinizi yaptırdınız mi kan,demir ,b12 sonuçlarınız nasıl? Genelde bunlarin eksikliği saç dökülmesi yapar. Benim aksine gürlesti saçım dökülmem yok dencek kadar az
Rakibeozturk Ben hamileliğimi saçlarımın dökülmesiyle öğrendim şu an 32 haftalığız hala dökülüyor ama asıl dökülme doğumdan sonra oluyormuş canım emzirme döneminde 😁 kökü bizde tekrar çıkar bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter ki
Aysecan0335 2022bebeki ben mesela kan ve vitamin ilacı kullanıyorum ama çılgın dökülüyor hani saçlar güzelleşiyodu kandırıldık 🙃
beyzzsenturkk Eda_46 37. haftadayız hem yıkarken hem kuruturken hem tararken ayrı ayrı sacım dökülüyor henüz kel kalmadım ama saçlarım seyreklesmeye araları acılmaya basladı dogumdan sonra besleyici kremlere serumlara baslıcam güzel bi bakım yaptırmayı düşünüyorum hızlı uzadıkları icin bir de bu dönemde uzun saca hayatta bakamam kestirip daha sağlıklı uzatmaya calıscam kel kalmazsam tabi😂
Eda_46 beyzzsenturkk bende kestirdim kalcamdaydi saçlarım 😊😊bebek saclarim çıkıyor devamlı dokuldukce de Allah’tan yerine geliyor ama can sıkmayacam yeniden coklasir 🤣🤣🧿
2022bebeki Aysecan0335 Haha bizim bebek bana kıyak geçmiş o zaman🤣 Şampuanınizi mi değiştirseniz sarimsakli ya da restorex gebelik öncesi dökülmelerime iyi gelmişti
Serap26_ Eda_46 Benim hiç dökülmemişti aksine bebek saçlarım çıkmaya başlamıştı saçlarım çok gürleşmişti dökülmem hiç olmamıştı doğum yapalı 5 ay oldu saçlarım çok dökülmeye başladı
Aysecan0335 2022bebeki değiştiriyim bari en kalıcı koku gliss pembe olan gibi geldiği için onu kullnıyorum restorexide severim ama hiç kokmuyo (güzel kokunun bağımlısıyız😝) mecbur deniycez bakalım kel kalcam yoksa 😃
2022bebeki Aysecan0335 Benim saçlarım kıvırcık ve kokulu sampuanlar zaten hiç yaramiyor en kimyasalsiz olanlari kullaniyorm mecbur 🙈 kel.kalmamak adına bazi fedakarlik yapılsın 🤣koku yok şifa var
Elifgoktug1 Eda_46 aslinda gebelikte parlak ve canli olur sac hem guzel uzar hem en az dokulme donemi diyebilirim mutlaka demire bi baktirin kan degerinizin de cok buyuk etkisi var vitaminleri de duzenli kullanin
Eda_46 Elifgoktug1 kimisinde bu durum tersi oluyor işte 🥺randevu günüm gelsinn bir konuşacam doktorumla bir şeyler yazsın versin 🤣🤣tüm değerlerim de iyi çok şükür ne yazacaksa
Elifgoktug1 Eda_46 gebelikte takviye verilir iyide olsa aslinda vermemesine sasirdim cunku bebek depolari bosaltiyor . Onuda gectim vucutta birikmeyen bazi vitaminler var ve onlari gunluk olarak tamamlamak gerekiyor mutlaka konusun bi
Eda_46 Elifgoktug1 bencede erken hafta diye mi vermedi anlamadım ilk üç ay difol kullandım bu kadar 😊😊🌸
Defne_momm Eda_46 hamilelikte hiç dökülmedi aksine gürleşti doğumdan bu yana 2 ay geçti hala aynı , dökülme yok Allah’a şükür.