Minikbebyss0 Herkese merhaba bebek için neler almalıyım bilmiyorum listesi olan varmı şunlar şunlar alınması gerekiyor diyebilecek bana soylicek biri varmı
Mysmrt Minikbebyss0 aldıklarımı yazmadım bunların haricinde park beşik birkaç kıyafet küvet seti tarak kamera falan aldım
Sirkelimon Mysmrt ağız mendili çok gerekli bir şey bende 60-70 tane var galiba bazen bi bakıyorum hiç kalmamış. Haftada 1 yıkıyorum kıyafetlerini
Mysmrt Sirkelimon evet hep öyle diyorlar birkaç arkadaşımdan gelen hediyelerde bayağı ağız mendili var o yüzden listeye az yazdım🥰
Mysmrt Omrasf41 evet ama hanımefendi ne zaman ne alınır diye sormamış ki bebek için genel olarak neler lazım sormuş ben de daha hepsini almadım 33 haftalığım liste yaptım yavaş yavaş alıyorum 🥰
Asyabuse Omrasf41 ahşap ikili raf halı ve perde dışında alınması sonraya bırakılcak pek bir şey göremedim ben listede. Sizin sonra lazım diye nitelendirdikleriniz hangisi
Omrasf41 Mysmrt bence böyle şeyler için acele etmeyin zamanla daha iyileri çıkıyor zamanla almak daha mantıklı gibi tabi sizin tercihiniz ☺️