beyzacmvrc Bilgi verinseniz mutlu olurum kızlar daha önce de sordum cevap veren olmadı.. Memnun kaldınız mı? Ne kadar sürdü? Hangi ayda gittiğinizi de belirtirseniz iyi olur ocakta zamlanmistir çünkü ona göre ölçüp tartıp karar vereyim.
beyzacmvrc beyzacmvrc ya ben buraya bişey yazdığım da neden kimse cevap vermiyor anlamıyorum kayinvalide gorumce eş için açılanlara yardırıyolar. Biride çıkıp cevap vermiyo kaçıncı yazısımm 🥺
beyzacmvrc Semanurk daha önceden muayene olmak şart mı? Perinatoloji biriminden mi randevu aldınız acaba? Birde eşi almiyorlar dimi içeriye renkli fotoğraf falan veriyorlarmi
Tugce3561 Semanurk hangi bölümden randevu aldımız kadın hastalıkları ve doğumdan alıp direkt muayeneye girdiğinizde detaylı ultrason yaptırmak istiyorum mu dediniz
Esmanrr Semanurk Merhaba, ben de çam sakuraya gideceğim kadın doğumdan kayıdım açıldı Randevu almak için hastaneyi mi aramam gerekiyor yoksa mhrsden mi almam gerekiyor
ardaada beyzacmvrc ben eylülde yaptırdım. Doktorum cihat sen i önermişti memorial bahçelievlerde 3 bindi. Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle bakırköyde prof dr gökhan yıldırıma gittim. Çok da memnun kaldım tavsiye ederim o zaman ücreti 1000 ya 1100 dü sanırım
Kubrabsyg45 beyzacmvrc bakırköy uzmanlar tıp merkezi diyen olursa ben kesinlikle önermiyorum. Onu söyleyeyim sadece. Bana bebekte sorun var kafasında sıvı var rahim damarında direnç var bebeğin kolları bacakları kısa böbrekler de sıkıntısı var vs vs derken psikolojimo bozdu. Devltte perinatoloji gittim ve sıfır alaka.doktor dedi ki bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarmaya çalışıyor. Radyoloji gitmeyin. Paranıza biraz kıyıp çok iyi bir doktora gidin ben gibi zehir olmasın o süreç… 🤲
beyzacmvrc Kubrabsyg45 çok teşekkür ederim evet Bakırköy deki yeri duydum bir iki kişi çok uygun hemde çok ilgili falan demişti. Devletten de memnun kalmadınız sanırım?
Sekerportalali Kubrabsyg45 bu kadar çok şeyi olmadan nasıl söyleyebilmiş bunlarla ilgili ultrason çekim kağıdı verdi mi size ve doğum yaptınız mı
Semanurk beyzacmvrc herhangi devlette kadın doğum bölümünden yeşil alan açtırıp daha sonra MHRS yada 182 den perinatolojiye randevu alıyorsun tabi biraz randevu kovalamak gerekiyor. 45 dk filan sürdü toplam. Eş almıyor. Resim vermiyor ekrandan göstermişti bana yüzünü filan yada parmakları. Ama herşeyine bakıyor benle güzel ilgilenmişti
Kubrabsyg45 beyzacmvrc tam tersi devletten çok memnun kaldım. 11 de girdim 13.40 da doktorun yanından çıktım. Aklında şüphe kaldıysa tekrar sonrasında gelebilirsin dedi. Süleymaniye kadın doğum Hastanesi’nde Doruk bey yaptı tavsiye ederim
Kubrabsyg45 Sekerportalali evet verdi CD falan perinatoloji baktı hıcbisey görünmüyor cd ama rapor da birsuru şey yazmış dedi radyoloji genelde böyle falan tarzında konuştu..
Zeynepnisaa beyzacmvrc Dr Fehmi yazıcıoğlu’na yaptırdım Kağıthane papirus plazada. Çok ilgili, tek tek anlatıyor özenle. 1000 TL’ye yaptırdım Aralık ayinda. Tavsiye ederim
nur34_ beyzacmvrc biz kagithanede fehmi yaziciogluna gittik perinatoloji uzmani kendisi isinde cok basarili arastirip bakabilirsin ozel ofisi var cok memnun kaldik oturup uzun uzun konustuk detayli anlatti rapor hazirladi doktoruma ayriyttn ucreti 900₺ idi suan yukselmistir eminim
beyzacmvrc Kubrabsyg45 sağol canım ♥️ ozellerde çok pahalı ya bu detaylı usg. Devlette de cihazlari iyi değil falan diyolar. Devlet olursa da anca Çam ve sakura olur zaten. Tabi randevu bulabilirsen. Daha önce hiç orda muayene olmadan da randevu alabilir miyim acaba ordan perinatoloji biriminden?
beyzacmvrc Kubrabsyg45 orası da aklımda olsun canım çok sağol orası da mantıklı randevu bulursam eğer
Kubrabsyg45 Mesela ilk sayfa da bebek 20+5 günlük yazmış Sayfa da 23 hafta 3 gün yazmış ismine kadar yanlış ne alakaysa.
Sekerportalali Kubrabsyg45 arayıp söylediniz mi peki neden bu şekilde diye Kim vasıtası ile gittiniz o dr a
Kubrabsyg45 beyzacmvrc ben hiç orada muayene olmadım ama gittim. Ve şuan artık hastanemo değişip direkt orada başladım o kadar memnun kalmıştım. Şuan 31. Haftadym orada doğum yapmayı düşünüyorum. Acili falan aşırı ilgili temiz hastane
Aynenkanka beyzacmvrc ben de Bakırköy sadi konuk da atilla çankaya’ ya yaptırdım perinatoloji hekimi kendisi çok memnun kaldımq tatlı dilli açıklayan bir doktor zaten her şey ateş pahasıyken özelde para vermek istemedm 20. Haftaya girdiğimizde gitmiştim
Leylaberk Fehmi yazıcıoğlu na gittim ben 8 Aralık da CD ve resim ile birlikte 1000 tl ödedim resim ve CD olmazsa 900 gerçekten memnun kaldım