Sevvl Bizde sonunda son 99 olduk kızlar zorlu da olsa tabi 99 gün durmaları bile imkansız bakalım kaç günümüz kaldı 😍
MeltemKartal22 Sevvl canım merhaba benim de son 99 günüm hayırlsıyla kucağımıza Allayı nasip etsin rabbim ALIŞVERİŞ olarak kaçar adet kaç aylık olarak alışveriş yaptın acaba benim çok eksiğim varda yaptıysan benimle paylşırmısın rica etsem
tugbacns Sevvl maşallah 🌺 ayy benim doktorum en geç 1 martta alırız dedi oyüzden uygulamaya göre hesaplamıyorum. En fazla 51 günüm kaldı gün geçtikçe heyecanlanıyor insan 😅
Sevvl MeltemKartal22 canım benim ikiz yani yenıdogan iç zıbını çok aldım e bebekten sonra 5er tane falan yenidoğan alt üst car 5li sekılde yenıdogan tulum var 2 ser tane çok şey aldım ama yenidoğan az aldım öyle söyleyim canım begendıgım koyafetr bakıyorum eşofman takımı mesela 9 12 aldım onlar öyle düşün
Bebekdelisi Sevvl canım sen acele etme kıyafet konusunda bekle aldkların yeter kuuzm benım 30 H 1600/1500 dogdular premetüre kıyafetı aldm 2 şer tane onu verıcem cok alma uzun giyer bizimkiler gününde bıle doğsa giyerler canım
Sevvl Bebekdelisi bende öyle düşündüm biraz daha minnak doğacakları için yenidoğan bile uzun süre giyer bizimkiler
tugbacns Sevvl öyle deme kız bakarsın sancıydı ilaçtı derken durmuşlar içerde hiç belli olmaz. Sen pozitif düşün Allah yardımcın olsun 🌺