anneligedair kahvaltım böyleydi.. arada kaçamaklar oluyor tabii ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. hem kendi sağlığım için hem de bebeğin sağlığı için. henüz kilo da almadım. 21+2 olduk. siz neler yapıyorsunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
cansualisa anneligedair kaçamak oluyor be kuzum Cıkolata vs ama düzenli yiyorum derken saat değil ama mutlaka muz fındık tavuk et balık tüketiyorum balık dışarıda yiyoruz ya da kayınpederim mangalda hallediyor yoğurt kefir süt hergün tüketiyorum
Rmysbyzt anneligedair bende 21+2yim🫣 dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar. Canım hiç tatlı şeyler istemiyor baştan beri çikolata bile yemedim hiç ama canım istemediği için normalde çok severim. Bebişin kilosu kaç gram
Citlembikannesi anneligedair haftalarimiz yakinmis 😊 biz de 22+2yiz. Dikkat edemiyorum ogunlere malesef ama gunluk 1 2 yumurta 1 muz 1 bardak süt tuketiyorum. Bu sekilde 1 hafta denedim ve 100 gr almis bebisim 😊Et balik tavuk malesef midemi bulandirdigindan yiyemiyorum.
anneligedair cansualisa yaa benim de kaçamaklarım çikolata ya da tatlı şeylerle oluyor. muz ceviz fındık, tavuk vs. yiyorum ama et ve balık çok nadir yiyebildiğim şeyler. yıllardır alışamadım tatlarına 🤦🏻♀️
anneligedair Rmysbyzt aa haftalarımız aynı 😌 en son ki kontrolüm 19 haftalık iken oldu. 293 gr dedi doktorum. haftasına göre iyiymiş ama şu an ne kadar oldu bilmiyorum. sizin bebişin kilosu nasıl ve cinsiyet belli mi ?
Rmysbyzt anneligedair benimde 19. Haftada aynı gramdaydı sizinle haftasına göre iyi dediler. Sizin cinsiyet belli mi
anneligedair Rmysbyzt yaa bizim bebiş de kız sanırım kendini göstermeye niyeti yok.. ama doktorum anlayabildiği kadar kız tahmin ediyorum dedi 😌🌸
Rmysbyzt anneligedair sağlıklı olsunlarda🥰 14. Haftada benzetti. 16. Haftada %90 dedi. 20de detaylıya girdim orda çok belliydi. Sonraki gittğim farklı doktorlarda direk kız dedi