123esr_ Bebek için alışverişe kaçıncı haftada başladınız ? Erken mi geç mi alışveriş için ? Ve cinsiyeti belli oldu mu bu haftad a ??
Meltems53 123esr_ eğer toplu bir şekilde düşünüyorsanız son zamanlarda da yapabilirsiniz. Ama bütçeniz toplu almaya yetmiyorsa şimdiden başlayın derim. Ben 10.haftadan beri yapıyorum çoğu gitti azı kaldı. Her gün zam geliyor malum.
kbra19 123esr_ cinsiyeti gerektirmeyecek ateş ölçer ağız mendili gibi şuan aklıma gelmiyor ama her ikisininde kullanacağı tarzda şeyler alabilirsiniz. Tabi biranda alacak durumunuz varsa orası ayrı
beyzacmvrc 123esr_ ben çoktan başladım cinsiyet kesinleşmeden ikisine de olabilcek özellikle iç zibinlarini falan aldım. Cinsiyeti belli olunca da kıyafetlerine falan başladım kesin dedi cinsiyete doktor detayliyi beklemedim. Umarım yanılma olmaz ☺️
Halimbey 123esr_ ben cinsiyeti ögrendigin gün giyim alışverişini bitirmiştim ilk gebeligimde hiç-bir şey by kadar da zamlı değildi tabii bu gebeligimde de cinsiyeti öğrenince yavaş yavaş tamamladım giyimi kalanları almadım ama hala 29 haftaligim
Edafmo 123esr_ ben bu haftalarda emzik biberon emzirme yastığı ağız mendilleri ufak tefek unisex zıbınlar gümüş kapak göğüs ucu kremi falan almıştım Temel ihtiyaçlsrı yani
2022bebeki 123esr_ 10.haftada başladım ben toplu alma imkanimiz yoktu her ay böldük. Cinsiyetle alakasi olmayan bebek bakım ürünlerinden başlayabilirsiniz