uzaydanbirisi Kızlar selam bir sorum olacaktı sizlere :) bu katlanabilir bebek küvetinden kullanan var mı ? Memnun musunuz ? Ya da çevrenizde kullanan var mı ?
minik_koala_ve_annesi uzaydanbirisi kuvvetten menmunum kova 5para etmez suyu tartmiyo egilip bugulup dokuluyo
Tugcelb uzaydanbirisi bende sadece küveti aldım evde kova ve maşrapa var boşuna para vermeyim diye yerimde dar olunca küveti katlanır aldı burda bekliyim kullanan anneler ne diyecek😊
FatmaAselinAnnesi_60 uzaydanbirisi ona o kadar para vermezdim ama Trendyol da 270’tl indirim vardı aldım sağlamdı 😊
uzaydanbirisi minik_koala_ve_annesi bende sadece küvet almak istiyorum kova ve maşrapa evde var zaten 😊küvet kullanışlıysa sorun yok
minik_koala_ve_annesi uzaydanbirisi cok.kullanisli canim yerde kaplamiyor.ama onun filesi ayri alirken ona dikkat etmek lazim isim bitince yikayip kurulayip.kutusuna koyuyorum🥰
FatmaAselinAnnesi_60 uzaydanbirisi bim deki tek küveti 220 tl çok pahalı ben setini almıştım 270 tl ye 😊
MugeGuness Ben kullandım memenunum canım hiç katlanma falan yapmadı. Filesini ayrı almak gerekiyor ama sete dahil değil