Ececelep Hamiş annecikler doktor emin değilim ama sanki erkek gibi dedi böyle bir şey söylediyse sizce kesin erkek mi olur bebekler? Doktorlar anlarlar diyolar sizce :)))
Muhammedamine Ececelep hisle olmaz o işler zaten canım bakma sen onun adı hissetmek değil istyorum demektirde öyle diyorlar ☺️doktor emin olana kadar sende kimseye söyleme alışverişte yapma birdahaki kontrolünde kesinleşir İnşallah canım kaç haftalık hamilesin ?
Semaburak Ececelep banada o haftalarda erkek dendi bende rüyamda ondan öncede hep erkek bebiş görüyordum falan 16. Haftada birde ne olsun kız 😂 kesinleşti de kızmış yani hiç erkek diye düşünme 16 dan önce yanılıyolar çok
AslCanszTokluolu Ececelep kaçıncı haftadasin altı ay dan sonra net belli olur yada ikinci duzeyde ukrurasonda bana önce erkek dediler sonra kız kordon dan ötürü karışa biliyor 😄
Muhammedamine Ececelep daha erken canım değişebilir birdahaki kontrolünde netleşir Rabbim gönlüne göre versin
[silindi] Canım valla bana ilk 13 haftalıkken erkek dediler. Sonra her gidişimde erkeğe benziyor dediler. En son 6 aylıkken başka bi doktora gittik laf arasında sordum kız mı erkek mi diye ben bilmem Allah bilir dedi 😂 En son işte 8.ci ayımızda detaylı ultrasyonla baktılar kesin erkekmiŞ 🤣🤣
[silindi] Eflinisa Doktorların bi türlü doğru tahminde bulunamadıklarından bahsetmiştim. Senle alakası yok.
DilarArslan Ececelep bana ikili taramada kıza benziyor dedi sonra 6 hafta göstermedi 18de kız olduğu netleşti 😊
Smyyglgn54 Ececelep 14 haftalık hamileyim bende🙂doktorum üçdür kız diyor,hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri benim içime kız doğuyordu😍