Guzelanne56
Hiç korkma seni çok iyi anlıyorum bende bebeğim erken doğduğunda perişandım o an insan gerçekten anlamıyo şimdi anlıyorum yaptığım hataları aslında o hasta olmasın die didinirken kendimide bebeğimi de çok fazla yormuşum ve hasta etmişim onu fark ettim şimdi bırak hasta olsun bağışıklığı kuvvetlensin korkma peteği kapat yattığı odanın koridorunu salonu aç ve hava ne kadar soğuk olursa olsun bebeği yatağına götür diğer yerleri her gün havalandır havalandırdığın yeri kapat bebeği oraya al sonra o odayı havalandır önemli olan temiz hava alması kalın giyindir evde bide sırtını ayaklarını kontrol et terledimi hemen değiştir bazen kalın çorap giydirdiğimde kızımın ayakları çok terliyo hastalık ayaktan gelir .. Hasta olucak vücudu savaşması lazım ki kuvvetlensin ilk zamanlar bebeğim hastalandığında ben ondan 10 bin kat hastalanıyodum yemin ediyorum sanki Allah göstermesin çaresiz hastalığı varmış gibi şimdi kontrol ediyorum içmesi gereken şeyleri veriyorum yemiyosa zorlamıyorum bırakıyorum kendi haline düzeliyo 2-3 güne hemen valla psikolojim bozulmuştu benim ilk zamanlar düşünmekten bişe olucak korkusundan ama bir şey olacaksa olur zaten Rabbime teslim ol sen tedbirini al Takdir Allahtan 🥰🥰 Bide oku her gün bebişlere anne babanın nazarı daha çok değer ❤️