Mlkeee Merhaba kizlar 37 haftaligiz ne zamandir dişim kırık yani nasıl anlatayım aşırı hava alıyor bi gün ağrının başlayacağını biliyordum ama doğumdan sonra olur insallah diyodum simdi inanılmaz sızlamaya başladı ne yaparsam geçer böyle birsey yaşayan oldu mu yardimci olursaniz cok sevinirim😞
Kumral60 Mlkeee hava alan yerine sakiz gbi birsey koyma sansin varsa sizlamasini onler canim ya da dis hekiminde gecici dolgu var sakiz gbi koydurabilirsin doguma kadar.
Aybuke35 Mlkeee Çok geçmiş olsun benim bende 27 haftaligim çok az bir dis agrım var doktorumla konuştum hemen git yaptr 32.Haftaya kadar yaptırabilirsn dedi 🤷♀️
Krakerim Mlkeee ayni problemi yasiyorum canim gebe kaldigimdan beri. Dogduktan sonrada dewam etti. Ben cok agri yaptigi zaman parol koyuyodum biraz esipte o bosluk olan yere bana iyi geliyordu.
Mlkeee Kumral60 cok tesekkur ederim canim sabah direkt doktora gideyim oyle bisey yaparsa cok iyi olur.
Gmzz Diş hekimi asistanıyım mutlaka bir diş hekimine gidin eğer çürük varsa temizlemesi gerekir yoksa geçici dolgu veya normal dolguda yapabilir ilk 3 aydan sonra işlem yapılabilyor acil durumlarda
Krakerim Gmzz ben gittim bana hic bi tesavi uygulamadilar ve hala cekiyorum ben. Simdi de emziriyorum diye yapmiyolar.
Mlkeee Krakerim sana da cok gecmis olsun canim eger gecici dolgu yapmazlarsa ben de o sekilde yapacam ne kotu birşeymiş cidden 😞