Hatmila Merhabalar kızlar ikili test ve detaylı ultrason aynı anda mı yapılıyor normalde 20 haftadan sonra detaylı ultrason oluyor diye duymuştum ama gittiğim hastane aynı anda ikisinede randevu oluşturmuş
serpil1baby Hatmila 2li test 9. Hafta ile 13. Hafta arası yapılıyor 11. Haftada yaptırdım ben detaylı 20. Hafta ile 24. Hafta yapılıyor canım.
Hatmila aysesmsk_ serpil1baby Yok kızlar ikili testi 12. haftada yapıcaz randevu verdide aynı gün detaylı ultrason da yapılacak o garibime gitti detaylı erken gibi geldi ona şaşırdı m
Sekmen-94 Hatmila 12.haftada detaylı ultrason yapılmaz organ taramasıdır detaylı ultrason . O haftada organların gelişimi daha devam ettiği için detaylı ultrason yapılmaz. İsteyen doktorlar olabilir ama birşeyden şüphe duyarsa ister ama inanın hiç görmedim duymadım 12.haftada detaylı.
serpil1baby Hatmila 20. Haftadan önce organ gelişimi tamamlanmadığı için yapmıyorlar bende duymadan bu haftada detaylı, 2 li tarama yapılıyor sadece ultrasonla bebeğe bakar tarar ama detaylı zaten göremez.
Hatmila Sekmen-94 serpil1baby Cansen Bende şaşırdım belkide organ taramasıdır dediğiniz gibi acıbadem de bazen gereksiz testler de yapıyorlar daha önce yaşayan varsa sorayım dedim yarın arayıp bilgi alsam daha iyi olacak
Sekmen-94 Hatmila Kesinlikle sorun para tuzağı olabilir. Şimdi yaptırsanız bile 20.haftadan sonra tekrar yapılması lazım organ incelemesi için.