Sobb Ana kucagi gerekli birsey mi olsa da olur olmasada olur diyenler var mı kullanan anneler sizce ?
tugbamommm Sobb olsa güzel olur bence rahat etmelik bir şey gündüz yemek falan yaparken mutfakta yanımda tutuyorum onunla duruyor
cansualisa Sobb valla kuzum ana kucağımız var yemek yaparken duş alırken çok iyi oluyor kitleyip yukarıda ki aparatlarıylaaa oynuyordu kızım sımdı oğlumda kullanıcammm ev içerisinde rahat oluyordu birde minder ergonomik aldım içine koydum daha rahat edecektir
Sirkelimon Sobb bence gerekli ama ben elektrikli aldım elektrikli olmasına hiç gerek yok manuel alsaydım keşke
Bayancorek Sobb Elim ayağım resmen. 4 aydır kullanıyorum. Benim için olmazsa olmaz bir ürün, gittiğim her yere de götürüyorum sayesinde hep rahat ediyorum. 🌸🙏🏼
Cubukmakarna İlkinde almadım ama almak lazımmış. 2. De alacağım. Evde yalnız olunca ona koyup wc de gözümün önünde olur en azından
tugbamommm Sirkelimon bu durum bence bebekten bebeğe değişiyor biz de en başında manuel kullandık ama durmadı elektriklide duruyor şimdiden keyifçiler valla 😂
Sirkelimon tugbamommm sallamaya alışık olan bebekler elektrikli seviyor ama benim kız sallanmadı hiç o yüzden anlamıyor sallamaktan ama oturunca güzel duruyor sallayınca sanki gondola binmiş gibi tırsıyor