Tanembebek5 Eşim biraz basit buldu. Kararsız kaldık. Yiğit, Yağız, yavuz, Aybars etrafımızda olan isimler o yüzden bunu kendi söyledi ama tam da emin olamadık. Sizce nasıl?
Mrvbnbg2208 Tanembebek5 bende kayra koyacağım inşallah bebeğime ama eski mitolojide tanrı demekmiş bir tık uzak durduruyor bu yorum yine de başka hoşuma giden yok, bir de Buğra ismi çok hoş yine kayraya yakın ben eşimi ikna edemiyorum aklınız da bulunsun
Analikonline Tanembebek5 kuzum bence bu saydığın isimlerden kayra dan daha güzel. Kayra unisex evet ama kız bebeklere daha çok yakışıyor bence. Bir de öyle olmasa da yağız vs gibi ciddi manada güzel isimler varken kayra bana biraz basit geliyor açıkçası 💁♀️
beyzariibyk Tanembebek5 bende cok isyiyordum esim begenmedi kiz ismine daha yakin dedi malesef simdi baska taraflara kaydim 😅
Tanembebek5 Sevvl evet evet zaten sonradan kızlara da verilmeye başlamış internette okuduk. Ama basit mi kalır diye karar veremedik
Tanembebek5 Mrvbnbg2208 evet balım eşim önerdi aslında bunu ama karaesz kaldk Kayra baait mi kalır yanına bir isim daha olsa naaıl olur acaba
Tanembebek5 Analikonline eşimde kararsız kaldı. Etrafımızda bu isimlerden çok var açıkcası o yüzden soğuduk hep aynı isimler diye
2022bebeki Tanembebek5 Kayra ismini severim ben öğrencilerimde de vardi. Hiperaktif olurlar totolari pek yer görmez konuşmayı severler ama çok akillilar teknolojiye özel ilgilisi olan çocuklar . Bu söylediğiniz isimlerdense ben Kayrayi tercih ederdim
Tanembebek5 2022bebeki evet bizde diğer isimleri düşününce böyle söyledik ama bakalım daha kesin karar veremedik zormuş 😅
buseyldz00 Tanembebek5 Kayra unisex evet ama bence kız çocuğun da daha hoş duruyor erkeğe bilmiyorum yakıştıramıyorum. Aybars’da çok hoş 🌸
Tanembebek5 buseyldz00 Aybars ismimin koyan etrafımızda 3 4 kişi var soğuduk yoksa basta düşündük ama 😅
Rakibeozturk Görümcem Kayra koydu oğlunun ismini başta bize garip geliyordu ama alıştık artık şu an çok guzel gelıyor söylenmesi de hoş geliyor kulağa