Tugbakose-24 İstanbulda avrupa yada anadolu yakası hıc fark etmez en uygun perınotolojı doktru nerede bulablırm önerınız varmı . Hep buluyorum 1500 lira istıyorlar 🙁
Merve_tna Tugbakose-24 ümraniye çarşıda bulabilirsin rad istanbul ismi hamileliğimde 400 yaptırmıştım şuan zam gelmişmidir bilmiyorum ama çok geleceğini sanmıyorum 6 ay önce yaptırmıştık
tunasmom Tugbakose-24 şuanda o fiyattan aşağı bulmak mümkün değil artık muayene ücretleri neredeyse o fiyatlara geldi 🤐
Mamacita1 Tugbakose-24 Kağıthane’de Fehmi Yazıcıoğlu’na gitmeyi düşünüyorum bende arayıp sordum bin lira dedi asistanı
21f Tugbakose-24 bende aramaktayım istanbul avcılar 1000 cekti doğa hasthanesi 800 tl cekti isterseniz arıyablirsiniz hasthaneyi
aleyna24 Tugbakose-24 canım merhaba bagcılar şafak hastanesinde kampanya var 750 lira artı 15 lira muayane ücreti o kadar istersen numarasını veririm 😊
Tugbakose-24 Merve_tna sagol cnm bnm . Bnm doktorum ozellıkle perınotolojı doktoru olsun dedı cnku cıhazları farklıymış bı kac seyı radyologun cihazı gostermıyo demştı