prensesovam Anne çok kilo alırsa bebek almaz diyorlar 54 kilo ile hamile kaldım 29 haftamdayım 71 kilo olmuşum çevrem sen çok kilo aldın bu gidişle sadece sen alacaksın bebeğin alamayacak diye baskı yapıyorlar çok korkuyorum bu durumda doğru mu sizce 😢
Elyesa prensesovam bunu da ilk defa duydum 😅 ilk hamileliğimde 30 a yakın kilo aldım oğlum 3.450 doğdu
Pamukbebegimm prensesovam hiç alakası yok.İlk gebeligimde ben 30 kilo aldım oğlum 3675 doğdu.Simdi 27 haftaligim 8 kilo almışım toplamda bebeğin gelişimi yine çok güzel önde gidiyor.Doktorunuz zaten size söyler ultrasonda etraftakilere çok kulak asmayın
gizem3572 prensesovam etrafa kulagini kapat doktorun gelisimi iyi diyorsa sikinti yoktur ben 73 le hamile kaldm 100 le doguma gittim bebegimde 3500 kilo dogdu cok sukur bebegin kilo almasini istyorsan kaşar peyniri kofte falan ye cok ise yariyor 🥰
prensesovam Elyesa bende bebeğimin aldığını hissediyorum zaten büyüyoruz yavaş yavaş ama her kafadan bi ses çıkıyor işte 😬
prensesovam Pamukbebegimm doktoruma danışıyorum gelişimi falan iyi diyo ama işte kuşku uyandıracak şeyler duyuyorum etraftan 😬
Nesli8181 prensesovam ben mesela 39 ile hamile kaldım ve şuan 48 kiloyum bu çok normal senin yediğin hersey bedenine gidiyor emin ol
Pamukbebegimm prensesovam onlar hep konuşur,hatta doğunca da ilk cümleleri bu çocuk aç olacaktir 😂 kulaklarınızı tikayin
prensesovam gizem3572 bebeğimin kilo almasını çok istiyorum sürekli de kilo aldıracak şeyler de yiyorum 🫢
prensesovam Nesli8181 zaten kilo alınca göbeğim de büyüdü farkediyorum Buda bebeğin kilo aldığının bir göstergesi ama işte insanlara anlatmak zor bu seferde göbeğin çok küçük derler 😐
Happycatt prensesovam çevrendekileri dinleme canım doktorun görüyor biliyor aklına takılan olursa direk doktoruna danış çevre çok kafa karıştırır 🙏
prensesovam Happycatt ben zaten sürekli kendim araştırıyorum doktoruma danışıyorum hassas bi dönemdeyiz ya insanlar konuşuyor ister istemez aklımıza da takılıyor kuruntu yapıyoruz canım 😐
Nesli8181 prensesovam bazı insanların iç karnı geniştir o yuzden küçük derler benim öyle mesela bende fark ediyorum kilo aldığımı
Happycatt prensesovam evet canım tahmin edebiliyorum ama kulaklarını kapatacaksın çevreye sağır olacaksın yoksa çok stres yaparsın herşeye