Sellmaseellma Sola dönüp yatıyorum sürekli hareketli sağa dönüyorum hareket yok düz yatıyorum hareket yok ama solda savaş veriyor rahatsız mı oluyo acaba o solda hareketliyken bende sağıma dönüp uyuyabiliyorum
Emineedrk Sellmaseellma benimki de sağda öyle sağa yatıyorum kıpır kıpır solda uyuyabiliyorum bende ☺️
teachermom8 Aksine solda yeri daha rahat olduğu için oynuyor sonra duruluyor bende de . 28. Hafta zaten benim için en ilginç hafta oluyor. Bebek hareketleri çok güçlendi toplanmalar başladı. Karnım taş gibi bazen.
Sellmaseellma teachermom8 bazen bende de toplanma oluyor ama genelde ayakta çok durunca veya ev işi felan yapınca toplanıyo taş gibi oluyor onun dışında hep yatıyor vuruyor gün içinde mesela sağ taraftan vuruyor yatarken solda nedense çözemedim 😁 sabah gözümü açtım düz uyandım hareket etmiyordu sola döndüm 2 dk sonra hafiften kımıldanmaya başladı
Mommyustn Bir videoda izlemiştim eğer hangi tarafa yattıysanız kıpır kıpırsa sıkışmıyor hatta rahat olduğu için partilemeye başlıyormuş içerde 🐣