Gokcedeniz Kızlar beşinci haftamdayım hastaneye hiç gitmedim. Yeni öğrendim beta hcg kantesti ile ne zaman gitmem gerekiyor ikili test için
Buketbudk Gokcedeniz ikili testi beklememelisin canım . Kesenin görünmesi lazım . Şimdiden git ikili testine daha çok var
Haticeyildiz Gokcedeniz 6.haftanda git kese gorunsun muhtemelen 8.haftada kalp atisini duyarsin ikili test 12.haftada yapiliyo
nzngk Gokcedeniz ikiliye kadar gitmemek ne demek , Allah korusun belki kese yok ,belki kese var bebek yok , bebek var kalp atışı olmayabilir.. ihmal edilmemesi gereken şeyler.. hemen bir eczaneden folic asit alıp başlamalısın..
Zehrat Gokcedeniz canım merhaba ben de 4 haftalıkken kan ve testle ögrendim ertesi iş günü gittim kesen oluşmuş 2 haftaya gel kalp atışlarıni dinleyelım dedi ona gideceğim ihmal etme 😇😇test falan yapılacak sana😍😍
Zhlinn 6.haftada buyuk ihtimal alırsın kalp atışını,ikili 12. Haftada,çok var öncesinde hemen folıc asit vermesi gerekiyor,çok önemli,bekleme canm.
Ozgeulnc Benimde 5.haftam ve bugün keseyi gördük☺ 15 gün sonra inşallah kalbini duyacağız ❣ Bekleme gitmelisin vitamin vericek sana ve sağlıklı olup olmadığını anlaman için mutlaka gitmelisin.Allah korusun dış gebelik te olabilir🙁