Kuvvetlihisler Merhabalar, Doktoruna soran var mı acaba gebelikte lazer epilasyon yapılabiliyor mu diye iki doktorum Çardı ilki hayır dedi şuan ki doktorum hiçbir sorun olmaz diyor kararsız kaldım yanlış bir şey yapmak istemiyorum
cns__ Kuvvetlihisler ben doktoruma ağda yaptırabilir miyim diye sormuştum, lazer yaptırma da ağda serbest demişti bana.
balkizinbebegii Kuvvetlihisler Hamilelikte lazerin belirlenmiş kanıtlanmış bir zararı yok diyorlar ama tabiki de çoğu doktor önermiyor ve bence de yapmamalısınız. Sonuçta ışın vücuda giriyor illa ki etkiliyordur. Neden risk taşıyan bişeyi yapasınız bebeğinize. ‘Zarar veredebilir vermeyedebilir’ çelişkisi olduğu müddetçe her şeyden uzak durun derim vebalini almak istemezsiniz ileride. Ben şahsen bıraktım lazerimi hamileyken sonra devam ederim çocuğumdan önemli değil
Tubatgn Kuvvetlihisler Zararı olmasa BİLe yararı olmayacağını bilin. Çünkü hamilelikte hormonlarımız bir aşağı bir yukarı gidiyor. Kıllarınıza hiç bir etkisi olmayacak bilginiz olsun 😊
Leilam Ben gittim buzlu epilasyona doktor izn verdi,kendimde araştırdım bi zararı olmuyormuş sadece tüyler 10% dökülüyormuş, ama bende 90% gitti,bünyeden bünyeye çok değişiyor hormonlarınıza bağlı ne kadar döküleceği