Marly21 Off niye koyu renk iç çamaşırı giydim diye kızıyorum kendime kızlar iç çamaşırım bordo biraz koyulduk var sanki kan olabilir mi bilmiyorum sonrasında dikkat ettim bir şey yok 6+5iz skeseyi 6+1de görmüştük bir sorun yoktu
aynenkezoaynen Marly21 bordo çamaşır normal ıslanınca da koyu görünür zaten kötü düşünme eğer ki kanama varsa peçete ile sildiğinde peçeteye de sürünür önce sil bak sonrada beyaz çamaşır giy ara ara kontrol et kalbini ferah tut
A_syma Marly21 Lavaboda yıkanıp kurulaninca peceteyede gelirdi en azindan geceden olduysa kurumusluktan pembemsi
esrayyy Bende böyle tereddüt etmiştim sonra günlük ped takmaya başladım uzun bir süre ve hiç kan görmedim için rahat edecekse öyle deneyebilirsin daha emin olursun
papatyadenis esrayyy günlük ped takmanızı önermem doktorlarda önermiyor günlük ped yüzünden bartholin kisti oldum çok zor bişey hele ki hamileyken Allah korusun onun yerine açık renk iç çamaşırlar tercih etsek daha iyi olur 🌸🫶
Marly21 papatyadenis ben de günlük ped için iyi değil diye biliyorum bundan sonra açık renk giycem kalkar hastaneye giderdim de oğlum hasta pek çıkarmak istemiyorum umarım yanılıyorumdur