mucizem61 merhaba güzel anneler ben 34 haftalık geneyim karnım iki gündür sanki yirtilmis gibi sizliyor geriliyor içten açıyor normal mi acaba başına gelen var mi yürürken geriliyor diye nerdeyse iki buklumum iki gundur
ardengunes mucizem61 normal canım benimde çok canım yanıyodu doktoruma sormuştum bebek büyüdüğü için karnin geriliyor büyüyor çok normal dedi kötü bişey değil yani m.etme meleğin büyüyor annesi 😊
mucizem61 Deryasin bir hafta önceydi kontrolum normaldi suyum falan bi haftada büyüdü herhalde bende bilemiyorum
Annesininmelegi Buyudukçe geriliyor karnın ve ben her gece ağlıyorum acıdan ağrıdan çok zor hamılelık çok bacaklarımda varisler çoğaldı ölüyorum her gün agrıdan acıdan
mucizem61 Annesininmelegi allah bir nefeste kurtarmayi nasip etsin cümlemize az kaldi ama baya zorluyorlar
Seyma_ mucizem61 benm daha cumartesiydi kontrolüm. Ama ben iki gündür dedgn gbi iki büklümüm karnmda agrılar gerilmeler oluyor sanki iki günde büyüdü
Annesininmelegi mucizem61 pazartesi sezeryanm var zaman saat geçmiyor canım o kadar yanıyor ki anlatamam topallıyorm artık