Kızlar bende dün gece Etlik şehirin acilindeydim . Kadın doğum acil de stajyer doktorlar vardı hep sistemi oturmamış . Karın sertleşmesi ile gittim ağrım sancım yoktu meraktan gitmiştim 34+3 günlüğüm . Bi doktor yatış dedi diğer gidebilirsin dedi . Sonra yatış diyen biz yatış dedik nasıl olur da git der diyo o kadar arada bıraktılar ki iki defa nts ye girdim . Sancı biraz çıkıyormuş biri ciğer geliştirici vurucaz diyo diğer doktor zamanı geçmiş 34 öncesi vurulması gerekiyor diye söylüyor bi o odaya bi başka odaya gire çıka 4,5 saat kaldım hastanede ilk gebeliğim ve psikolojimi alt üst ettiler . Ben hiç memnun kalmadım acilinden normal polikinliği bilmiyorum . Doğumu da orda planlamıştık ama inanın güler yüz görmedim hepsi için söylemiyorum mutsuz insanların çalıştığını düşünüyorum ki hissettirdiler . Ben daha aciline gitmeyi düşünmüyorum doğumu da orada yapmayı düşünmüyorum şuanlık planımız yok . Özele gidiyordum orası da parasını verdik doktor değişikliğine gitti son 39 günüm Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻❤️