Meloo35
Yeni gördüm kusura bakmayın,
Teşekkür ederim darısı sağlıkla inşallah size olsun 🙏🏼
Öncelikle panikseniz belden uyuşturma tercih etmeyin aslında bir nebze ameliyatı bence siz yönetiyorsunuz.
Doktorum bana önermedi ben tavsiye etmiyorum çünkü etkileniyor hastalar, açık sözlülükle bende uğraşmak istemiyorum ameliyata odaklanmak istiyorum demişti ama ben kendim istediim ve ameliyat bittikten sonra iyi ki ve iyi ki kendimi dinlemişim.
Normal antibiyotik iğneler kadar acısı var öyle örnek verebilirim damar yolum daha çok acıdı desem yeridir.
Sakinleştirici benden habersiz verdiler mi bilmiyorum sanmıyorum da çünkü zaten sakindim ben 🙈 doktorum bile şok oldu açıkcası ama ben 2 kere mide bulantısı için ilaç istedim kendimi zorlamak istemedim çünkü ister istemez oluyor ve yöneten siz oluyorsunuz ağrı kesici istedim çünkü zonkalama başlıyor bir anda.
Etrafı izlemeyin bebeğinizin sesine odaklanın, ben mesela çıktıktan sonra yanımda genel anestezi ile uyanan doğum yapmış hanımefendiden daha çok etkilendim bekleme alanında.
Sakinleştiriciyi doktorunuza sormanız gerek ama panik ve endişeniz varsa belki belden uyuşturma tercih etmeyebilir ne kadar rahat ederseniz o kadar iyi geçer ☺️
Benim 2-3 saat sonra yarısı geçmişti oda değişikliği için kalktım tekerlekli sandalyeye geçiş yaptım burdan okuduklarım gibi direk karşıya bakıp sadece sandalyeye oturdum.
Tamamen yine 4-5 veya 5-6 saati buluyor bence.
Kişiden kişiye değişebilir ama doğum tabi 🥰
Başka sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım ☺️