Tugcelb Kader_yldrm tamam sağolsun destek oluyor ama insan cidden yaşamadan anlamıyormuş , yarasa gibi dolanıyorum geceleri kaç haftadır artık
Kader_yldrm Tugcelb saate baksana hala uyuyamıyorum ve buraya yazanlar da uyuyamıyor biz uyuyamıyoruz hep birlikte ağrı sızı huzursuzluk WC problemi hepsini yaşıyoruz süt içiyorum belki uykum gelir diye
Tugcelb Hllcml annemle bu süreçte kesin kavga ederimde sanırom dayanamayıp kaynanamda artık payını alır😂😂
Kader_yldrm Tugcelb bu defa da kalpleri kırılır küserler diye kendi kendime düşünüyorum bu kadar hassas olmak her şeyi düşünmek beni bazen yoruyor 😅
Hllcml Tugcelb gurbetteyim annem yanımda değil ama kaynanam sağolsun herseye söyler doktoruma kadar yorum yapar gerçekten sırf kötülük çıkmasın diye sesimi çıkarmıyorum bazende diyorum cokmu sabırlı davranıyorm acaba çünkü herseye yorum yapıyor 😂
Gulaybayer Kader_yldrm ben süt de içemiyorum gaz yapıyor diye 😅😅 bide artık gece belli bir saatten sonra sıvı şeyleri az tüketmeye çalışıyorum çünkü ne kadar çok içersem o kadar WC yolu görünüyor bana
Tugcelb Kader_yldrm ayyy yok yaa ne yapsam uykum gelmiyoe birkaç saat dolandıktan sonra yatıyorum artık uyuyyum diye öyle belki dalarsam 1 2 saat uyuyorum
Hllcml Tugcelb bacım ben aynı şeyi diyordum Rabbim gerçekten ikinci kez hamileolunca sankı o ılk cektıkerını unutuyorsun ama doğuma yakın sadece biraz korkuyor insan 🥰ikinci kez anne olabılmkde çok farklı ve cok guzelmiş
Tugcelb Hllcml yani ilkinde tecrübesiz oluypsun ikincisinde artık ne yapman gerektiğini biliyosun anne olduğumu o zaman snlıyosun diyor herkes ama kısmet tabi
Tugcelb Kader_yldrm amaaan öteki türlüde biz üzğlüp kırılcaz, bide lohusa olcaz alıngan olcaz herşeye değişik ruh halinde onlar anlayış gösterip susacaklar mı bakalım
Hllcml Kader_yldrm gerçekten unutuyorsun bu kez emzirme çabaları doydumu doymadımı derken inan acıları farketmıyorsun
Hllcml Kader_yldrm ben 37 +2 de kontrol içim gttm doktor ultrasondan baktı kızıma 2 kez kordon dolanmştı sonra alttan bakınca 2 cm açılman var dedi sunı sancı falan verdi normal doğumu hızlndrmak için ama kordondan dokayı ameliyata alındm
Kader_yldrm Hllcml ben de açılma yoktu ama doktor dediki senden zaten normal doğum beklemiyorum o yüzden açılma çok önemli değil bilmiyorum bazı doktorlar son dakikaya kadar bekleyelim diye düşünüyor bazısı da tamam alalım riske atmayalım diyor
Kader_yldrm Gulaybayer aksine ben de gece olunca aşırı su içesim geliyor sanki susuzluktan ölüyorum ille içmem gerek 😅
Hllcml Kader_yldrm bu kez gittiğindede bebeği alalım derlerse canım hiç düşünme yatısını yap bnce bebeğini riske atma bni doktor tam 2 gün normal doğum için zorladı cektıgım acılar yanıma kâr kaldı keşke ilj direk sezeryan olsaydım o ıkı gun sunı sancıyı çekmeseydim
Gulaybayer Nazoo45 insan ürküyor ya düşünmemeye çalışıyorum başka şeylere odaklanıyorum dua falan okuyorum işte ama uyku ok maalesef
Gulaybayer Kader_yldrm bende susuyorum inan gündüz aklıma gelmeyen su gece aklıma geliyor 🤭😃😃 ama yine de uyumaya yakın az içmeye çalışıyorum
Kader_yldrm Tugcelb en son ne zaman rahat uyuduğumu hatırlamıyorum geceleri sanki can çekişiyorum uzun uzun uğraşıyorum uyuyabilmek için
Hllcml Tugcelb bn ilkkızımı büyütürken ilk çok korktum yetemem bakamam diye ama inan bilmediğim merak ettiğim herseyı you tubedan izledim dıktorlara sordum ama insanlarn bir dediğini bile yapmadım herkes farklı farklı akıllar veriyordu
Kader_yldrm Tugcelb ben şimdiden eşime söyledim doğumdan sonra kimse saçma sapan üzerime gelmesin beni strese sokmayın bak sonra sütüm kesilir ikimiz de o zaman üzülürüz haberin olsun 😅
Kader_yldrm Gulaybayer son zamanlarda gündüz su içerken bile midem bulanıyor biraz iştahsızlık da başladı normalde doğuma yakın herkesin iştahı artar ben de durumlar tersi biraz