Dilek5252 Kizlar saka gibi pazartesi doktora gidecegim ya gun verecek yada pazarttesi sezaryene alacak ve ben grip gibi bisi oldum oksuruyorum sansimin boylesi yani ne onerirsiniz oksurugu kesmek icin
Sirkelimon Dilek5252 sezeryanlı halde öksürmek… Canlı canlı etini kesiyorlarmış gibi hissettiriyor yanınıza su kesinlikle alın. Öksürük geldiği anda bir iki yudum su hayat kurtarıyor
Hurmuz16 Dilek5252 biran önce bence prospan öksürük şurubunu alıp için derim bende hamileyim 19 haftalık bende öksürmekten ciğerim çıkcak gibiydim doktorum bunu önerdi ve 2 gündür içiyorum çok azaldı öksürüğüm günde 3 kere tavsiye ederim mutlaka almanı bu ilaç bitkisel korkmayın
Acnogg4 Ahmet saraçoğlunun turp ile yapılan Bi kürü var. bana çok iyi geldi 1 günde öksürüğümü kesti denemenizi tavsiye ederim.
emossss_4 Şu saatte kalkıp oturdum bu ne lanet öksürük Allah yardımcımız olsun 🥹 ben böyle bişey görmedim
aren6161 emossss_4 oğlumda bende aynıyız sezeryana kdr geçer ıns dıe dua edıyorum bu ne lanet bı oksuruk anlamadım herkeste olması ekstra şaşırtıcı Allah yardımcımız olsun dıkıslı oksurulmuoda hapsurmaya korkup ınsan😰😨🥲