busrademirtas025 Çocuk hareket ettikçe sanki kasıklarımda bişeyler kopuyor canım çok yanıyor. Yatarken çok ağrım oldu hatta en son kasıklarım uyuştu resmen. Oturunca sakinledi biraz . Sizce doğum sancısıyla bi alakası var mıdır
Ezgiparlak busrademirtas025 bende aynı durumdayım aynı haftadayız 5 gündür neredeyse çekiyorum onları beklemedeyim hala yalancı ve gerçek sancı inan ayırt edilebiliyor ikinci doğumum olacak benim inşallah annem derdi inanmazdım gerçek sancı çok Farklı rahim şuan doğuma hazırlıyor kendini
Avukathanimm busrademirtas025 dinlenme pozisyonuna geçince bir süre sonra azalayorsa doğum sancısı değildir.
busrademirtas025 @Nis Ama çocuk hareket etmediğinde ağrım kesiliyor neredeyse . O yüzden emin olamıyorum zaten
Meltemyll busrademirtas025 bebek durunca agri kesiliyorsa yalancı sancidir ama bebek durunca agri varsa dakka tut derim saate bak bende 39.5 den bildiriyorum 4 gün önce az daha dogurucakdim yalancı sancı yüzünden yanlış teshisden yatis verildi 3 cm açıklık dendi 1 gün sonra baska hastaneye gttik ne açıklık var ne ntsde sancci meğerse o an yalancı sanciya denk gelmişim ntsde
busrademirtas025 Meltemyll ayy o da çok kötüymüş. Napayım zorla uyutmaya çalışayım kendimi yapabilirsem tabi