Papatyaa_01 Gozdekubra3435 magnet gibi birşeyse hepsiburadaya bi bakın orda uygundu bende yaptıracağım zaman ordan yaptıracam
3babyannesy Gozdekubra3435 hastanede ne gerek var ztn hicbirşeyde ucuz değil, evine bebek görmeye gelenler için magnet yaptır cikolata yaptır yeterli, hastaneye ne gerek var 1gece kalınıyor ztn gelen eve gelir görmeye
Seydanures Gozdekubra3435 ben kendim yaptım hediyeliklerimi eğer seninde rlinden gelirse kendin yap hem daha anlamlı hem daha ucuz
Edafmo Gozdekubra3435 organizasyon _sahika dan yaptırdım ben epoksi anahtarlık tanesi 5tlye şimdi 6tl olmuş 🥰 Ama tabii ben hastanede dağıtmak için değil de mevlütte dağıtmak için yaptırdım
denizarenmom Edafmo en az kac adet yapiyorlar? acikcasi oyle herkese vermek istemiyorum o yuzden cokta yaptirmak istemiyorum cok cok yakinlarima vermek istiyorum sadece
denizarenmom Edafmo tesekkur ederim bende o civarlarda istiyodum 25-30 adet zaten ismine karar versek yaptiricam🫠
Ikranurhtc Gozdekubra3435 Ben bunu yaptırdım canım kapi susu ve magnet 114 tl çiçek sepetinden yaptırdım