Meryemiss Bezmi alem hastanesine giden ve doğum ücretini bilen varmı ve hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı
Sydsnl Meryemiss ben gidiyorum yeni yıl için doğum fiyatı 10.500 TL. Muayene ücreti saklı 650 TL Kenan karacaya gidiyorum çok memnunum özellikle bundr için bu hastsneye gidiyorum hastane de çok iyi
[silindi] Meryemiss araliktan once 5.500tl idi.Ocak ayinda %40 zam gelicek demislerdi.Normal ve sezaryen fiyati da ayni. Kenan Karaca ya gidiyorumve kesinlikle tavsiye ederim.1 ay sonra dogumumu kendisi yapicak.
Svl95 Meryemiss uzman doktor çağlar bey için 3420 sezeryan 900 tüp bağlama 2200 2 günlük oda ücreti için 26 aralıkta konuştuk hasta yatış planlamayla
Sydsnl Meryemiss mesai saatleri dışında doğumunuz başlarsa ve doktorunuzu isterseniz ekstra ücret ödemeniz gerekiyo 2000 küsür dü.
Sydsnl [silindi] evet biz de ilk bilgi aldığımzda 5500 dediler ara zam yapıldı 7500 oldu şimdi yeni yıl zammı gelmiş 10.500 olmuş. Sezeryan da ano fakat epidural istersen +1800 dendi
[silindi] Sydsnl aaa biz 22kasim da sormustuk 5500 demislerdi,araya cakallik yapip aralikta ara zam cakmislar.ocak’ta da yeniyil zammi oh ne ala.