R_seda1 Kizlar 34+4 haftalik hamileyim bu hafta 4 defa nstye girdim fakat dr bebegin hareketlerini az buldu 140 150 oluyo en fazla ve bana bebegi alalim artik dedi. Boyle birsey basina gelen oldu mu?
Aysenur_2 R_seda1 benim ilk gebeliğimde olmuştu bebeğim çok hareketli değildi zaten ama 41. Haftada doğdu. Doktorum öyle bir sey teklif etmedi belki çok hareketli bir bebek değildir yani. Nstye tok mu giriyorsunuz girmeden meyve suyu çikolata yiyin su için ve karnınız tok olsun
yigitinannesi0820 R_seda1 benim ilk oglum öyleydi serum verirlerdi nst de hareket görene kadar bazı bebekler sakın oluyor bol bol çikolata meyve suyu iciyormusunuz yada siz hareketlerini düzenli hissediyor musunuz bunlar önemli
R_seda1 yigitinannesi0820 ben bu hafta hareketlerinde azalma hissettim ama bugun bana fazlalasmis gbi gelmisti nstde digerlerinden farkli cikmadi. Yatin bol tatli yiyip gidcem bakalm etkisi olcak mi?
R_seda1 iremarsln37 36.haftada sezeryn oldum. Drun kiz kardesinde de olmus aynisi doktorlar bekleyelm demisler ve 39.haftada kaybetmisler bebegi. Riske atamam dedi ciger gelistrici igneleri yapmisti zaten 36da da aldi
iremarsln37 R_seda1 şimdi daha tedirgin oldum salı günü tekrar kontrolüm var o güne kadar nasıl durucam bilmiyorum 😢
edaaay37 iremarsln37 geçen hafta benim bebeğim de hareketsizdi doktorum çikolata ye meyve suyu iç gel demişti ondan sonra hareketlenmeye başladı.
iremarsln37 R_seda1 bugün tekrar gittim. Ultrason ile bakıldı herşey normal, nst de normal çıktı.. Allah’ım korusun🤲🤲🤲
R_seda1 iremarsln37 cok gecmis olsun insallah gununde saglikli hayirli bir sekilde kucaginza alirsiniz🥰