2022bebeki Sara_xd Karnim benim de küçük gebeliğin başından beri 2 hafta önde ölçümleri iç karınla alakali bu bebeğin kilosu ile değil
EymeninAnnesi__ Sara_xd korkma kilosu gayet iyi benimkide 10 gun onden gidiyordu 32 haftalikken 2300 dü hatta doktorum 4 4,5 dogurursun dedi 3450 gram dogurdum çokta saglikli bebegim dogunca hemen kilo aliyorlar zaten
Hamdiyevural Sara_xd küçük olmasinin karninlaalakasi yok benim 39 haftalıkken doğdu 2 800 Grandi misler gibi büyüdü çok şükür jarnimda 5 aylık hamile kadınlar gibiydi dogumhanede inanmamislardi bile iç karınla alakali sağlıkla gelsin bebiş 🥰
Hkgezer Hafta 1580 gr 32 haftada 2 kg demişti şuan 35+6 salı kontrolüm var kaç kg oldu merak ediyorum
RabiaDoruk Sara_xd normal ben de internetten takip ettim hep alt sınırı izledim ama bu bebegin minyon olacak anlamina geliyor aksi olsa doktor söyler zaten linki https://www.bebek.com/bebegin-anne-karninda-boyu-ve-kilosu/
Esayser Sara_xd 32.hafta bugün kontrolüm vardı 1811 gram haftasıyla uyumlu bundan sonra hızlı kilo alır dedi . Banada normal geldi ilk hamileliğimden biliyorum