Kubrabsyg45 İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Sancı gibi.. ve aşırı ishal var afedersiniz. Belim ağrıyor artık , ne yapsam iyi gelir ? Bu durum sıkıntılı birşey değildir demi ? 31 hafta
Deniztrn Kubrabsyg45 sizi korkutmak istemem ama bende aynı durumdaydım ve erken doğum yaptım.. sancı gibi dediğiniz ağrı kabız ağrısı gibi mi ve ne sıklıkta? Uyutmayacak seviyedeyse doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim..
yanealakanealakaa Kubrabsyg45 ben antibiyotik kullandığım zaman aynı durumu yaşadım ve doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi
Kubrabsyg45 Deniztrn geçmiş olsun kaç haftalık yaptınız başka belirti var mıydı? Alt karın ağrısı gibi benim. İshale bağlıyorum ama bilmiyorum.
Deniztrn Kubrabsyg45 26 haftalık yaptım.. kabız sancısı gibi başladı bende sonra git gide şiddetlendi.. gece başlamıştı sabah doktora gitmiştim bişeyin yok dinlen diyerek eve yollamıştı.. yaklaşık 3-4 saat sonrasında kızımın kafasını hissettim elimle hemen ardından suyum geldi ve acil gittik hastaneye..
Deniztrn Kubrabsyg45 lütfen benimle kıyaslamayın kendinizi benimki çok sıradışı bir deneyimdi.. sadece temkinli olun.. kabız sancısı yani afedersiniz büyük abdestiniz bastırıyo ama çıkmıyo gibi zorlarsanız çıkacakmış gibi oluyo.. ilk hissettiğimde 2-3 saatte bir oluyodu ve hastaneye gitmiştim eve gönderilmiştim.. en son zaten 2-3 dakikada bir oldu ve doğumum çok çok kısa sürdü.. bu kdar detaylı anlatmamın sebebi sadece temkinli olmanızı isterim.. ishalden ziyade kabız sancısı yani.. tedirgin ettiysem çok özür dilerim..
Hilal2 İshal doğum belirtisi diye biliyorum ama inşallah öyle değildir çok küçükmüş bebiş zamanında gelir sağlıkla gelir inşallah ☹️
Kubrabsyg45 Hilal2 ay inşallah öyle bir durum olmaz zaten korkuyorum.. az daha beklerim devam ederse gidicem hemen acile
Aleynasvr Bazıları erken doğum belirtisi falan demiş ama. Benim neredeyse hamileligimim 6 ayı falan genelde oyleydi hele son 3 ayı hep ishaldim canım. Bir şey olmadı. Yine de doktoruna danış mutlaka herkesin farklıdır
Kubrabsyg45 Aleynasvr ilk defa oldu benimde. Üşüttüm mü acaba diye derken erken doğum denilince korktum. Devlet takipliyim. Bebek hareketli bayağı da farklılık da yok 🥺
Aleynasvr Kubrabsyg45 bende devlet takipliydim zaten istersen yine de bi acile danisirisin ya da randevu bulabiliyorsunuz al doktoruna söyle canım. İnşallah onemli bir şeyden degildir. Benim oğlum şuan 7 aylik ama benim hamileligimde doktor bu sıra neredeyse bütün gecelerim ishal sanırım salgın çeşme suyu icme demişti. Sende mutlaka çeşme suyu icmemeye dikkat et her ihtimale karşı