minik_koala_ve_annesi elaweannesi 57 ile hamile kaldim 75 ile doguma gittim 3 ay oldu dogum yapali 61 kgyum😇
Yeldaaltaylar 49 kiloyla hamile olduğumu öğrendim. Su an 21.haftadayim 59 kiloyum 🥲 ne yedim bu kadar anlamadım. Umarım bı noktada kilo alımı durur 🥲
[silindi] Yeldaaltaylar Yeldaaltaylar bende 47 kiloyken ogrendim suan 64 kiloyum.doktor nerene aldiginda belli degil diyor ama aldim aliyorumda 😂 33+6
Damla1205 elaweannesi Ben 66.5 ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum ve bu daha 10.haftam. Doğuma kadar ne olacağım düşünemiyorum hiç
semosko 20+2 60la hamile kaldım 68im🤦🏻♀️ çok hızlı kilo alıyorum mutsuzum böyle giderse doğuma yuvarlanarak gidicem 🫠
Zeyzey_1405 elaweannesi ben de 66 kilo ile hamile kaldım hiç bulantım kusmam olmadığı kilo vermedim Şuan 10+1 deyiz 67 kiloyum
Halimbey elaweannesi 45 ile hamile kaldım şu an 60 kilo olmuşum 29 haftaligim ill gebeligimde de çok kilo almıştım ama doğumdan hemen sonra eski kilomunda altına düşmüştüm o yüzden kiloyu çok umursamıyorum vücut bizim veririz evel allah 😅
tsmmst elaweannesi 63 ile hamile kaldım şuan 72yim, toplamda 9 kilo, 36. haftadayız 🥰 umarım 11-12 kiloyu geçmem doğurana kadar 🙈
Sbahcivanlarr elaweannesi almak kadar doğal birşey yok kuzum. 83le kaldım, 36dayim ve 97 kilodayım. Umrumda değil, yeterki o sağlıklı olsun 🤗