patikoo Buseufuk1531 neden o kadar tepki verdi doktorunuz? Seker vs felan mi var ya da sagliksiz herhangi bi durum?
HappyEnd-88 elaweannesi Canım dediklerine göre ya da beni avutmak için de söylüyor olabilirler ilk hamilelikte kilo alıyormuşsun çok olmasada 🤣 Ben 54 ile hamile kaldım Şimdi 32+2 haftalığız kızımla 69 kilo oldum 😅 Hayırlısı bakalım doğurana kadar 🥲😅
Ftm124 elaweannesi 24+2 60 la hamile kaldım 66 yım. 6 kilo aldım ama gebelik şekeri çıktı bundan sonra kilo almam durur sanıyorm
Bebekliannee Anna-aslan ilk hamileligimde 20 kilo almıştım o yüzden bunda çok almak istemiyorum. 93 kilodan 63 kiloya kadar düştüm. 93 ile doğuma girmiştim
Anna-aslan Bebekliannee hamilelik hamileliğe benzemiyor bı de birinde çok yerken diğerinde canın istemiyor birinde fast food beslenebilir Ken diğerinde daha sağlıklı ogunsler tuketebiliyorsun yada hiç tuketemiyorsun mide bulantıları kusma sebepli değişiyor. Hiç dert etmeyin kilolar verilir sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 bende tekrar 60 kilo halime dönmek istiyorum hayırlısıyla bir doğsun da
muallimehanimmom5 HipnozX bu bennnn 55 ile kaldım 34. Haftadayım 63,5 oldum 😅 sizle aynı gidiyoruz sanırım 😃 doktorunuz me diyor bana ikinci gebeliğim olduğu için 12 kilo kadar izin var ama doğuma gidene kadar inşallah asmam
olmezbusra11 elaweannesi 60 ile kaldım 29+5iz 74 kiloyum biraz fazla, ama son zamanlarda bı anda ayltak yapıyor kilo 20.haftaua kdr ben 2 3 kilo ile gelmiştim 🤦🏻♀️
Nurcymz poyrazin_annesi28 benim de aynı 58,5 ti bugün 18+0 olduk tartıldım 61,40 😊 (3 kilo şimdilik ama asıl film 21 den sonra başlıyor diyorlar 😂)
elifcicek_07 Fatmapelit12345 nasıl besleniyorsunuz acaba? Gerçekten çok kaliteli kilo almışsınız ben şimdiden çok aldım gibi geliyor 5 ayda 5 kilo korkuyorum tavsiye verirseniz çok sevinirim
Simya elaweannesi ben 58 ile hamile kaldm 25+4 üz 64 üm şu an .. ama son bi ayda 3 kilo birden aldm.. hesaplarıma göre doğuma kadar maksimum 11 12 kilp almış oluyorm
Sugarmomyy elaweannesi 64-65 arası hamile kalmıştım , şu an 30 haftalığım ve 79 kg mım. 15 kg kadar almışım 🥺
kbrkbrk elaweannesi 80.8 ile hamile kaldım seker hastasi oldugum icin diyetisyenle devam ettim ilk aylar 6 kilo verdim şuan 80.5 im 33 haftalik olduk.