Patricia elaweannesi doktorum hiç sıkıntı etmiyor çünkü 174 boyum. Göbeğim haricinde zaten şişlik var sadece bacağımda ve kollarımda yoksa kilo sadece göbekte. Dert etmiyorum inşallah normal doğurayım da bir an önce başka bişey istemiyorum
Pnryprk Hernasipvaktineesirdir benimki biraz doğal yolla oldu 😅 şişkinlik hissim vardı yoksa benim de iştahım inanılmaz açık her şeyi az az yedim. Bir de tatlı kola abur cubur tüketmedim kilom sabit kaldı 👍🏻
Hernasipvaktineesirdir Pnryprk bunlara bende çok dikkat ediyorum. Paket gıda neredeyse hiç yemiyorum. Ekmeğide sadece kahvaltıda ve tam buğday. Bakalım İnşallah güzel tamamlarız bizde 😇🙏🏽
Kardelen_espark gkcbrdk ay tabikide iyi 🤣 ben asla öyle beslenemedim beslenenlere çok ozenirim kendim düzenli bı ijsaj degilim xunku 🤣 kahvaltıda dünden kalan yemeği yerim aksam kahvaltılık yerim bi düzenim yok yani 🤣
Hulyatgrt elaweannesi tam buğday ekmeği yiyorum gunluk 3 litre su içiyorum ve haftada en az 3 gün yürüyüş yapıyorum
Aychovsky VlknGmze harika valla. Ben hic biseyden tiksinmedim ya hamile oldugumu bile 8 hafta bitince ogrenmistim. Ne kusma ne bulanti o yuzden zerre veremedim . Suan toplamda 10 kilodayim 30.hafta icindeyiz
VlknGmze Aychovsky 10 kilo cok deyil gayet normal bndede olma kusma tiksinme falan çok güzel geçti ve geçiyor ben zaten kendim kiloluyum ondanda oluyor