Bebekliannee Anna-aslan çok iyi ya. 65 ile kaldım 69.8 nerdeyse 70 işte. 15.haftadayim. Siz bitirmişsiniz nerdeyse. Diyet mi yaptiniz
Anna-aslan Bebekliannee yok hayır baya baya ne bulduysam yedim pis boğaz bişey oldum aslında. İlk hamileliğimde de 4 kilo almıştım sorunluydu o biraz ondan dedim kendimce ama bu hamileliğimde almış halim hamileyken pek kilo alamıyorum sanırım. Lohusalıkta gider inşallah hepsi kiloların 🙏 hamilelikte bünyeden bünyeye değişiyor kilo almakta sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah kilolar hallolur bir şekilde elbet 🌺🙏
Bebekliannee Cookiee bende 65 ile kaldım şuan 69 kiloyum ama 15.hafta daha 🥺 . Çok iyi bitmiş sizin artık. Nasıl yaptınız diyet mi
Cookiee Bebekliannee Yok diyet yapmadım ilk haftalarda aşırı mide bulantısı vardı 5 kg verdim , kiloyu kafanıza takmayın bol bol yürüyüş yapın
Ebrarkk 69 ile hamile kaldım 32. Haftamdayım 12 kilo aldım şuanda ama malesef serbikal serklaj oldum 21. Haftamdan beri komple yatıyorum yürüyüş ysak o zaman aldım hep napalım sağlık olsun doğumdan sonra inşallah verilir yeter ki sağlıkla doğsunlar
Civciveannesi elaweannesi Ben 60 ile hamile kaldım sonra o arada kusma ve bulantilardan kilo verdim şuan 18 haftadayim ve 58 kiloyum
poyrazin_annesi28 elaweannesi Ben de çok takiyordum ama artık umursamıyorum çok 😃 58le başladım 61 olmuşum 19 haftalık olduk bugün
Nurcymz poyrazin_annesi28 benim de aynı 58,5 ti bugün 18+0 olduk tartıldım 61,40 😊 (3 kilo şimdilik ama asıl film 21 den sonra başlıyor diyorlar 😂)
Tire35 15+2 deyiz bizde 52 ile hamile kaldım şuan 49-50 arası gidip geliyorum ilk aylar kilo verdim grip olmuştum bi 15-20 gündür yiyebiliyorum zaten bundan sonra alırım heralde