TansuTalay elaweannesi 52 kilo ile kaldım şuan 80 kiloyum hepte çok zayıftım 37+2 deyiz verirsin bişey olmaz bol bol yürüyüş yap 😊
Aysunackbs elaweannesi 24. Haftadayım bebeğimin kilosu gayet iyi ama ben hala hiç kilo almamışım tam tersine gören herkes aşırı zayıflamışsın diyor iştahımda pek yok ama geceleri tatlı krizi geliyor bazen hamile kalmadan önce daha kiloluydum hatta muhtemelen ilk başlarda kilo verdim bulantı kusma çok fazlaydı
starrysky elaweannesi 62 ile hamile kaldım şu an 65im 30 haftalık hamileyim. İlk trimester 5 kilo vermiştim. Şu an 65 her ay ortalama 2 kilo alıyorum. Bol yürüyüş, su düzenli beslenme👌🏼💪🏼
meraklianneadayi23 elaweannesi 53 ile hamile kaldım yarın 33.haftama giricem 68-69 kiloyum değişiyor her tartıldığımda 🌺 Son 1 aydır nerdeyse hiç kilo almadım bakalım doğuma kaçla giricem
Sevgideniz 50 kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum 25+2 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim daha erken şiştim sanki ya ben 😂
Busrakama 85 ile başladım 18. Haftadayım ve şu annnnn 95 kiloyum herkes elimi kırma nolur ye diye bısey veriyor kusacak raddeye gelıyorum yine vazgeçmiyorlar doktorum beni kesin çok pis bozacak 😂😂
Mnire elaweannesi 78 kiloyla hamile kaldım 97 kiloyum 😂🤦🏻♀️ allahtan boyum 1.70 te panda gibi olmadım
Senamhmut70_ elaweannesi 7 aylık hamıleyım hıç kilo almadım 57 ıle hamıle kaldım hayla aynı kılodayım bulantılı bır gebelığim var
Birbebekannesiyim 72 kilo ile hamile kaldim 1.75 boyum var kilom ideal yani onu solim öncelikle 😂🤭 72 ile hamile kaldım 27+2 yım 76 kilo olmusum
Deletedmom_51 elaweannesi çok takma ben de 86 ile kaldım 34.haftadayım 105 olmuşum 😀 6.aydan sonra aldım 6.aya kadar kilom 86-87 idi😀
Aysel555 elaweannesi 65le hamileliye başladım ilk beş ayda 5-6 kq kayb etdim . Son 3 ayda ise kayb etdiyimi geri aldım sadece şimdi 70 kqyim 32 haftaligiz kizimla