Rabissss995 Kızlar vajinal yoldan günde 3 defa progestan fitil kullanıyorum. 2-3 saat uzansam bile akma oluyor acaba ben bi yanlış mı yapıyorum. Fitili atıp direk kalkan ve faydasını gören var mıı? ☺️
Denisss37 Rabissss995 mecburen fazlası akıyor. Gayet normal bir durum. Ben bir saat sonra kalkıyorum ☺️
MaviK Rabissss995 sabahları kullandığım da direkt kalıyorum hemen ağzında bırakmayın. Fazlalığı akıyor zaten normal ☺️
AyFa1608 Rabissss995 bende günde 3 defa kullanıyorum. Parmağınla ittirebildiğin kadar ittir. Kalçanın altına yastık koyup 30-40 dn yatablirsin. Benim kalkınca akmıyor ama wc ye gidince idrarda biraz oluyor veya biraz peçeteye geliyor
Rabissss995 peki çok fazla bulantı yaşadınız mı? Ben mahvoluyorum ya ölle böyle değil. Gece 2-3 gibi bi başlıyor gün boyuu . Hap kullanmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum 🥹
Binnur-cam Rabissss995 canım ben fitil olarak kullandığım için hiç öyle şikayet yaşamadım genelde içildiğinde bulantı baş dönmesi yapıyomuş doktorunla gorus
SSumm Benim kullandığımın aparatı var onunla koyuyorum. Sonra kalkıp okula gidiyorum valla hiç yatmadım bugüne kadar 🤭