Huzurr Arkadaşlar 31+6 haftalık hamileyim su ne kadar içiyorsunuz günde havalar soğudu ben içemiyorum artık vede geceleri uyanıp su içiyor musunuz ???
OgretmenEva Huzurr 18+1 iz 2 lt gündüz 1 lt de gece içiyorum özellikle gece daha çok susuyorum sanki.
ZeyooZ Huzurr çok susamaya başladım içim yanıyo ama hele ki dışardaysam hiç içemiyorum ve içmiyorum tuvalet sorunu olcak die 😕 gece falan çok sıkıştırıyo
Defnemmm2301 Huzurr bnde 23 haftalığım ve su ne unutur oldum gibi birşey bende içemiyorum eşim zorla içiriyor
Gulcag Huzurr ilk günden beri bol bol su içiyorum 25 haftalık oldu şu an hat safada içiyorum hazır su yetişmiyor günde 3-4 şişe bitiyor ama bardaktan içemiyorum şişe olması lazım alışkanlık olmuş nedense bardak olunca asla içemiyorum 🙄
CansuDemir Huzurr 500ml lik şişelerle günde 3,5-4 şeklinde gidiyorum. 3litrenin altına asla düşmüyorum. Bardakla bu kadar içemiyorum ama denemiştim. Şişeyle lıkır lıkır gidiyor.
Shryrydn Huzurr 2 aylıkken havalarda sıcakdı o kadar cok su iciyodum ki sudan tiksindim. Miydem bulandı. Muslukta bile gormek istemiyor oldum. Sadece cay iciyorum ve meyve suyu. Doktorumda suyun qayet iyi dedi
Denizpekdal Şu 19 kgluk damacanalar var ya bana iki gün gidiyor. Aşırı bir şekilde su içiyorum hatta doktorum doğumdan sonra tahlil falan ver dedi. Bebeğe bir zararı yokmus suyum da normal çıkıyor. Yani benim sanırım günlük 9 lt oluyor😂 ama kendimi bildim bileli böyleyim ben. Deli gibi susuyorum. Kesin bir hastalık var ama hayırlısı bakalım.
Melisahsendursun Huzurr ben iki gunde 5 litre suyu iciuorum hamileligimin en basindan berii geceleride kucuk pet siseyi iciuorum iki kere uyanip