Ysn Yasayan var mi ne yapsam geçmedi su an fitil kullaniyorum bitmek üzere ama hâlâ akinti bitmiş değil :(
Derya341986 Ysn cnm biz aynı haftalardatyız biliyosun bu ara bende de arttı hatta şuan antibiyotik kullanıyorum
Derya341986 Ysn valla geçen iç çamaşırım su gibiydi korktum doktora gittim benm sürekli iltahap varya doktorda korktu suyummu patladı diye antibiyotik verdi
Merveee277 yagmurtpl bende 9haftalığım birimde bu gün çoğaldı akıntım yarın gidince banada haber verir misin ne dicek. Benim kontrolüm haftaya
yagmurtpl Merveee277 canım doktora gittim bugün akıntın sarı renk mi dedi yok kremsi dedim acıma kaşınma yanma oluyor mu dedi yok dedim o zaman şimdilik sorun yok iki hafta sonra geldiğinde hala devam ederse fitil veririm dedi
Derya341986 Ysn aslında çoktandır biliyor cnm ama üreme çıkmayınca önemsememişti akıntıyı ilaç vermek de istemiyodu ama geçen gidince oda korktu
Senaae Ayy akıntı mı hamileliğin başından beri cekiyorum benim akıntımda sarı oluyor deliricem peçete koymakan helak oldum fitil ilaç vs hiç bişey geçirmiyor ve inanılmaz rahatsız edici bişey
Derya341986 Ysn kültür testi var cnm idrar kültürü orda üreme çıkmadı oyüzden ilaç vermedi ama iç çamaşırım çok ıslandı diye gidince doktorda korktu ilaç verdi hemen çünkü açılma falan yok bakınca ultrasondan
Ysn Derya341986 anladım cnm benim özellikle sabahları kalkınca o kadar çok oluyor ki moralim bozuluyor artık