Aleynaerayy22 39+3 olcaz bu gece oğlumun hala gelmeye niyeti yok korunmasız ilişki gelmesinde ise yarar mı sizce kızlar 👼
YaseminBatrk Aleynaerayy22 bu zamana kadar ilişkide korundunuzmu. Düzenli ilişki tabi acilimi arttırır. İloski sonrası sıcak suda 10 dk otur böyle havuz gibi mesela. Çok faydası oluyor.sicak şu seno de yatıştırır iyi gelir
YaseminBatrk Aleynaerayy22 ben 39+3 de kucağıma 3 yaşında ki kızımı alıp evde yakalamaya oynadik eşimle kostuk yani. Sonra o gece ilişki sıcak duş aldım. Sabah 6 gibi suyum geldi acil doktora gidip oğlumu 39(4 de kucağıma aldım hamd olsun 🧿
aysbuk2baby Aleynaerayy22 kızımda da bu hamileliğimde son haftalarda korunmasız ilişki oldu, kızım 40 haftalık geldi. Bunda 38. Haftadayız tık yok. Bende işe yaramıyor bence 😂😂😂
hunilimom Aleynaerayy22 yok hayır biz baştan beri hiç ara vermemiştik cuma gece oldu pazar gecesi suyum geldi pazartesi oglen dogum yaptim
AZRATALHAmoms Aleynaerayy22 yok kuzum zaten rahim duvarı kapalı hamilelik sürecinde. Yani bebeğe giden rahim kanalı kapalı. Sıkıntı olmaz inşaAllah
Aleynaerayy22 YaseminBatrk korunmaktan kastım erkeğin spermi orayı yumuşatıp doğumu başlatıyormuş onu merak ettim gerçekten ise yarıyor mu diye canim
Aleynaerayy22 YaseminBatrk ohh maşallah su gibi ilerlemiş resmen inşallah banada nasip olur artık son haftalara kadar bekleyip en son suni almak istemiyorum 🥰
YaseminBatrk Aleynaerayy22 valla öğrendiğim gundeb beri ful time 🤭 iki çocuğumda öyle olmuştu şimdi yine hamileyim yine öyle 17 haftalığz. Riskiniz yok xok şükür durmadık hic.