Minikalbim111 Selamlar anneler lohusa pedi ve bebek bezi önerisi alabilir miyim ?? Bide kanama çok oluyormu ne kadar sürüyor dogumdan sonra
ardaada Minikalbim111 Merhaba henüz doğum yapmadım ama Ben çevremdekilerim önerileri ile ped için depend, bebek bezi için prime premiumcare aldım
EbrarBusra Minikalbim111 ben yetişkin bezi aldım ilk günler kanama çok oluyor ben sezeryanla doğum yaptım bebek bezi de slepyy aldım ilk can bebe aldım kullanıyordum ama pişik yaptı sonra önlem aldık şimdi de slepyy aldım
Merve_tna Minikalbim111 e bebekten aldım lohusa pedini baya iyiydi bez olarakta sleepy kullanıyodum memnumdan ama şuan e bebeğin bezini kullanıyorum ondanda memnunum
Nhlhmz11 Minikalbim111 ben depend aldım , ablamda kullanmis . Sonra ekstra uzun molped aldım . Bebek bezi için de baby turco aldım . Ablam kullaniyor ve çok memnun
1Mavimavi Minikalbim111 bebek bezi Primanın muadili olan baby me öneririm Çok memnun kalırsınız. Lohusa pedi olarak depend iyi bir marka
1Mavimavi Minikalbim111 ben o zaman M beden almışdım külot şeklinde ama birde baby me yine ped şekline benzeyeni var ondanda almışdım pedli gibi olanda ben daha çok rahat etmişdim külotlu olanı hasta bezini hastanede çıkardıkdan sonra kullanmışdım
Minikalbim111 1Mavimavi anladım 36 haftadaym acaba çantamı hazırlamakta geç mi kaldım bide battaniye kendime iç çamaşırı kaç tane koymalıyım
1Mavimavi Minikalbim111 yok tam haftası gecikmeden hazırlayın Ben 3 adet iç çamaşırı koydum 1 elbise bir pijama takımı şeklinde gecelik koymuşdum Külot ped ve o düz pedlerden koymuşdum Battaniye benim oğlum yaz bebeğiydi bir tane orta kalınlıkda battaniyem vardı kış bebekleri için siz bir kalın bir orta kalınlıkda koyabilirsiniz. Yani 12 saat doldu taburcu oldum doğumum çük güzeldi sezaryan olmama rağmen o yüzden valizime koyduğum biçok şeyi kullanmadan eve geçmişdim ben Şimdi siz yine koyun az olmasındansa çok olsası iyidir eşyanın Küçük boy valiz işinizi görecekdir
gkcnn Minikalbim111 lohusa pedi depend aldım hatta o kadar rahat geldi ki eve geldiğimde de bir hafta daha onu kullanmaya devam ettim bebek bezi için sleepy natural almıştım ama iki aydan sonra sızdırma yaşamaya başladım şimdilik molfix kullanıyorum memnunum ama bim marketin bezinden memnun olan çok var bir de onu denemeyi düşünüyorum
strong_mom gkcnn merhaba, Kullandığınız depend kaç numaraydı ve kaç kilo ile doğuma gittiniz öğrenebilir miyim? Ona göre alayım büyük ya da küçük olmasıni istemiyorum
gizemakay Baby turco aldık bebek bezi, bir numarası aşırı küçük alacakların bilgisi olsun. Direk 2 numaradan başlayabilirsin prematüre değilse bebeğiniz
gizemakay Minikalbim111 1 ve iki numara arasında pek bi fark yok, zaten 1 numara 2-5 kg, 2 numara 3-6 kg. Dilerseniz 1 numara 40 lı paket alıp bakabilirsiniz gercekten cok kücük. Tabi bu baby turco markası için böyle diger markalarda ebatlar daha farklı
gkcnn strong_mom 72 kilo ile doğuma gittim L beden almıştım ben daha rahat olsun dikişlerimi sıkmasın diye
Zynpbr00 Minikalbim111 Ben depend hasta bezi aldim iyiki de almişim. Doğumdan sonra iki uc gun çok kanama oluyor ben çok rahat ettim hasta beziyle. bell