Mom_90 SebnemRasit doğumdan sonra hemen kilo veriliyor mu çok korkuyorum böyle kalcam diye burnum falan şişti inmicek dye hep korkuyorum
SebnemRasit Mom_90 ben 5 günde 10 kilo vermişim birden zaten karın fos diye iniyor merak etmeyin bende öyle kalır diye korkmuştum ama öyle olmadı çok şükür
SebnemRasit Minikalbim111 yeter yeter eğer kanaman fazla olursa bi paket daha alırsınız sonra ama ilk etapta yeter
Minikalbim111 SebnemRasit anladım teşekkürler canım ama henüz daha ne zaman gelir Miniğim bilmiyorum,😑
Tugbakose-24 Sezeryan oldm ama depend cok guzl bısey ya yüksek bel zaten. 40ım cıkana kadar kullandm kılot nıyetıne😂. Ucuz olsa valla regal dönmlerındede kullanrdm
Nazlican46 Tugbakose-24 bişey sorucam içeriden ebeler hasta bezi istiyor onun yerine depend verebiliyor muyuz yoksa ayrıca hasta bezi de mi almak lazım
EmelBG_ Are34 İlk doğumun normel diye gitmiştik sezaryana döndü . Depend kullandım lastik yerinden kıvırdım dikişlere gelensin diye sadece mis gibiydi rahatlık olarak . Şimdi yine aldım öyle kullanıcam inşallah ✨
Edolili Are34 bir beden büyük almanızı tavsiye ederim ama benim aman aman işime yaramadı çünkü çok çok az kanamam oldu bir kere taktım bidaha takmadım
Dtinc Are34 ben ilk doğumumda aldım ama kullanamadım bedeni küçük geldi denememiştimde öncesinde, kesinlikle büyük almanızı önerirm. Ben medikalden hasta bezi aldım bu sefer depend yerine
Nazlican46 SebnemRasit bende 50 kiloydum şuan gebelikten 60 im kaç beden almalıyım sizce çok kararsız kaldım s mi m mi
SebnemRasit Nazlican46 Tabiki M almalısın kendinizi zayıf düşünmeyin. Teyzem de ben M alırım senin kadar kilolu değilim dedi küçük aldı ben o kadar L al demem rağmen. Şimdi de diyo bi sezaryen dikişi kadar da o iz yaptı çok sıktı dedi.
SebnemRasit Nazlican46 hasta bezi felan değil yani seni getiriyorlar yatağa ve soruyorlar beziniz varmı diye kıyafetleri istiyorlar giydiriyo hemşireler.
Tugbakose-24 Nazlican46 bnı odaya getırdıler altıma kendılerı bı hasta bezi serdıler.yürümeye kalkıcagım zamanda dependın varmı gıydırelm demişlerdı
Nuray1 Are34 bende ilk doğumda depend kullandım çok memnundum gene aldım mesela normalde s bedenim bunu bir beden büyük aldım m beden sıkıntı yaşamadım aksine rahat ettim hastane de bir sıkıntı cikarmadi