Sinemkocak Minikcennetim 38+5 te cati muaynesi olsun 39+0 da dogurdum son 1 ay bol hurma yedim cok güzel ve kolay bir doğumum oldu :)
Zumzugukodummuzzingillatirim Minikcennetim her halti denedim activating labor yaptim saatlerce… baktim 41+3 halaa gelen giden yok , gittim suni yedim bacim cstir catir dogurdum 😂 bazen gelmeyince gelmiyorlar…
Minikcennetim Zumzugukodummuzzingillatirim ayy inşallah ben o zamana kalmam kendi sancımla doğururum inş
Meltemggg Zumzugukodummuzzingillatirim suni sancida hep yatiriyolarmi yurumene falan izin veriyolar mi peki
Zeynepbebek23 Minikcennetim 😂😂ay kuzumm bende senin gibiyim plates topundan inip başqa egzersizler yapıyorum ilişki,merdiven in çık hurma ye ama ne gelen var ne giden🥹🥹🥹
Zumzugukodummuzzingillatirim Minikcennetim suniyle normal sancinin fsrki yok kiz , hatta benim yalanci sancilarim daha kotuydu
mavininhertonuu Minikcennetim Herşeyi yaptım doğumum başlamadı suni sancı günü aldım bir önceki gün suyum geldi 39+6da doğum yaptım 😅 plan yapmak en güzeli işe yarıyor 😅
Zeynepbebek23 Kızlar benim göğüslerim fena sızlıyor neden acaba bide midem bulanıyor bebek geliyormu yoksa ben hastamı oldum🤦🏻♀️Kafayı doğurmakla yiyicem son günler sanki hiçç geçmiyor doğumu düşünmekten😭
Minikcennetim Zeynepbebek23 canım göğüslerine krem sür benimde öyle olmuştu bulamtıds evet doğum belirtisi olabilir ama benşm enfeksiyonum yükselmişti ondan olmuştu
Esoiso Minikcennetim ben hali sildim 2 gün sonra doğurdum bence dene derim 😂cunki vücut yorulursa doğum başlar
Zeynepbebek23 Esoiso yaa vücut yorulsa nasıl sancı çekip ıkınıcam bacım🤭🤭Ben biterim😅hatta yatayım enerji topluyayım öyle giderim doğuma diyorum kendi kendime
Hilalysr Minikcennetim ben ilk doğumumda 32li haftalardan itibaren bol bol yürüyüş yapmıştım 38+3te oğlum doğdu. Çok yürüyordum ama yaz mevsimiydi
Zeynepbebek23 Minikcennetim teşekkürler canım şimdi yapıcam benim normalde bulantım yokta midem yanıyodu saçı çıkıyor falan diyorlardı ama bir iki gündür bulantı başladı