Anneperi 20 22 haftalarda daha sert hissederdim simdi sadece sabahları aksamları hissediyorum normal mi? 26+4 günlüğüz
AyFa1608 Anneperi bence az hissetmek değil hiç hissetmemek sıkıntı. Doktora sormuştum düzenli hareket 30 dan sonra olur 30 dan sonra hareket takibi yapılır öncesinde yapma demişti.
2022bebeki Anneperi Bebekler de uyur hem de o haftalarda daha çok uyur. 30 dan sonra esas hareketleri artar . Hiç hareket etmezse esas problemdir
haticenurrr Anneperi evet öyle oluyor canım bende de öyle oldu suan 28deyim önceden daha güçlü hissederdim ama dün doktora gittim mesela her seyi cok normal cok güzelmis🙏🏻
AyFa1608 mysweetbabyy evet illaki öyle oluyor. Bunu bildiğim halde bazen hissetmeyince niye diyorum hissetmek için herşeyi yapıyorum daha 23+3 üm😅
mysweetbabyy 2022bebeki inşallah dediğiniz gibidir ya bende günde 1 2 hissediyorum o da tekneden cok ittirme gibi bisey yani
Rabia_53 Bende 26 haftaligim 1 hafta oncesinde azalma vardi az hissediyordum 3 4 gun sonradan duzeldi bebegin pozisyonuyla alaka hic hareket hissetmeseniz sikinti
Rabia_53 mysweetbabyy hergun farkli oluyo canim kimi zaman sabahtan aksama kadar durmuyo kimi zaman gunduz cok az hissediyorum gece ve sabah daha cok hareketli oluyo
Hamidevahap Bende 26 2 yım kızlar normal gun ıcınde cok hareketlıysenz ayakta vakit gecırıyosanız az hissedernanlamazsınız gece uzanınca daha cok bızım hareketlerimız