28 haftalıkken gelişimi 2 gün geride kalmıştı 1084 gramdı bebeğim doktorum protein ağırlıklı beslen dedi aşırı dikkat ettim günde 2 yumurta 2 kase yoğurt 2 bardak süt muz hergün kırmızı et vb. Yedim 3 hafta sonra kontrole gittim 31 haftalıkken bebeğin gelişimi 10 gün geriye düşmüş şok geçirdim yaklaşık 1400 olmuş instagramda bir doktor bebeklerin karbonhidrat beslenenlerin bebeğide kilolu oluyor diyince proteini bıraktım karbonhidrat ağırlıklı beslendim tekrar 3 hafta sonra gittim 34+4 bebek 2081 olmuş haftada 200 gram almış doktorum şaşırdı protein ağırlıklı beslendiğimi bebek iyi kilo almış dedi söylemedim karbonhidrat beslendiğimi neyse 2 hafta sonraydı kontrolüm bu hafta gittim tam 37 haftalıktık ve tekrar karbonhidrat ağırlıklı beslenmiştim bebek haftada 300 gram almış Şuan kilosu 2701 çıktı doktorum tekrar çok iyi kilo aldığını söyledi benim tecrübem bu şekilde umarım sizinle bebeğiniz kilo alır ve ben meyve çok yiyorum sabah namazımı kıldıktan sonra yemek yiyip üzerine uyuyorum uyanınca keçiboynuzu pekmezi yiyorum faydası olduğuna çok inanıyorum