snayglll Kızlar en erken ne zaman hissettiniz neyle anladınız hamile olduğunuzu? En en en erken belirtileriniz nelerdi 🥹🥹🥹
Suheda_4406resul snayglll yerleşme kanaması daha doğrusu kahverengi leke ile tahmin ettim hamile olduğumu. Adetime 10 gün vardı bıçak saplanircasina sol kasığıma sancı girdi beraberinde leke geldi aynı ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim
Tucemsiiii snayglll çok şiddetli göğüs hassasiyetim oldu ve uçları belirginleşti daha sonra kasıkta batma ve akıntı oldu şuandada sık idrar ve bel ağrısı var
Askeryarii snayglll adetime 5 gün kala öğrenmiştim göğüslerim yürürken bile acıyordu hiç dokunamıyordum çok hassastı ve mide bulantısı baş dönmesi
Feden Regliye bi kaç gün kala kasıklarımda batmalar olmuştu o zaman acaba mı dedim. Reglim 4 gün gecikince test yaptım öyle öğrendim. Net bi belirti hissetmedim ama regli gecikmesi olunca anladım
catlover1 snayglll benim her iki hamileliğimde de aşırı göğüs ağrısı ilk belirtim ve gece uyurken burun tıkanıklığı
Lavinia3009 snayglll regle 10 gün kala göğüs acılarım ve kasık ağrılarım vardı ve gününe kadar devam etti ara ara.
ZeMur snayglll adetime bir hafta kala belimde özellikle kuyruk sokumunun olduğu yerde şiddetli bir ağrı başlamıştı. Adet günü yaklaştıkça kasıklarım ağrıdı.