birminnosannesi_ Yüzük küçültmek için ne yapabilirim arkadaşlar? Kuyumcuya gitmek istemiyorum bizim aldığımız yerde şekli şemali değilmiş olarak alıyoruz ayriyeten var mı bildiğiniz şöyle yaparsan rahat edersin dediğiniz?
minik_koala_ve_annesi birminnosannesi_ herhangi kuyumcu kucultur canim aldigin yer onemli degil sart degil yani evdw olabilecegini sanmiyorum
minik_koala_ve_annesi birminnosannesi_ modelde onemli mesela ben nisanliyken aldigim alyansim hasir modelli 1 beden buyuk almistim dogumdan sonra oda olmadi takamiyorum suan goturdum bu makinaya girmez cunku esnemez dediler modelden sebep kirilma ihtimali varmis
Sozde birminnosannesi_ kuyumcu pırlanta gümüş benzeri olan yerler yapıyor tek taşımı küçültmüştüm hemen veriyor
birminnosannesi_ minik_koala_ve_annesi benimki 5 taş ama yüzük kısmı çok ince canım adeta ip gibi ince demirli
Cansu901 birminnosannesi_ kuyumcuyuz alyans dışında yüzüklerin kuculebilir ve bunu tüm kuyumcular yapar onun dışında evde bir şey yapamazsın alyansin varsa onunla birlikte takabilirsin ama yine de döner sizi rahatsız eder
minik_koala_ve_annesi birminnosannesi_ bestasta esneme oluyor canim gecen ben tektas ve bestasi yaptirdim da alyans olmadi
birminnosannesi_ Cansu901 alyans parçalanırmış galiba benim büyük geliyordu en küçük numaraya rağmen Sozde taşlarda yamukluk var mıydı minik_koala_ve_annesi yamukluk yoktu dimi canım
Cansu901 birminnosannesi_ şu an çoğu kişi sertifika demiş de sizin pırlanta mi yüzük değilse diğer yüzüklerin sertifikası olmaz ve istenilen yerde yapılır
Turan123 Ben yüzük aldığım yerde slikon satıyorlardı onu aldım altna taktm. Şeffaf slikon yüzüğün altına geçiriyorsun. Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burda varsa Türkiyede yüzdeyüz vardır .